ww_lodz

Ilu z Was dało temu filmowi taką ocenę?

• Bonnemort Bonnemort

ja mu dałam aż 1 gwiazdke i tak to za dużo :D

• FighterBs FighterBs

dokładnie

• Ambient_Fruit Ambient_Fruit

amen.

• misiakossa
    ocena: 1

ja tez dalam 1 gwiazdke i rowniez uwazam ze to za duzo:) takie cos to sama moge nakrecic bez problemu:) a i za Miko i Damieckiego lepszych aktorow bym znalazla napewno:)) fabula oklepana jak nie wiem!! ŻENADA!!!! jak ten film moze miec note 5,4 :OOOOOOOOO

• Em_Dzi_xD Em_Dzi_xD
    ocena: 3

1 gwiazdka za fabułę, 2x0,5 za Izę Miko i Kasię Figurę z obsady, 1 gwiazdka za miejsca kręcenia filmu. Muzyka słaba, ciągle się powtarzająca (np. Afromental), taniec i to jeszcze w wykonaniu tych wszystkich bardziej znanych podgwiazdek z ycd i tańca z gwiazdami które pchają się w każdą tvn-owską produkcję (np. Anna Bosak) - to się nazywa parcie na szkło, żenadaaa, Damięcki ciepłe kluchy, nic nie pokazał, był sztuczny i bez wyrazu.

• Melody86 Melody86

dalam 1 gwiazdke a i to za duzo, w tym przypadku powinny byc punkty ujemne,

• Bon009 Bon009

dałem niestety 1 bo zera nie mozna dac

• Maras_

Ostatnio szukałem i nie mogłem nic znaleźć...
      W jakie produkcje udało się "wepchnąć" wymienionej Ani Bosak ?

• yasioo yasioo

Macie rację!
        Chociaż na siłę szukam pozytywów w tak cienkich filmach i staram się nie stawiać 1/10, to chyba jednak tutaj dam.
        No bo jak ten film jest lepszy niż 1/10 to każdy jest.

• jazdowicz2666 jazdowicz2666

Dałem 1 tylko z tego powodu że nie można dać 0 lub -0;D

• Unibet_78 Unibet_78
    ocena: 2

ja dałem 1/10

takiego drewnianego duetu aktorskiego nie ma nawet w filmach klasy C w USA

• marian_85 marian_85
    ocena: 2

Ja jak narazie zobaczyłam dzisiaj w tv jedną scenę, w której główny bohater rzucał się nniczym śledź po rusztowaniu (to chyba miało być takie seksi i amerykańskie a wyszło jak w padaczce). Estetyka zdjęć jak z reklamy serka jakiejś znanej firmy, aż się bałam, że w następnym ujęciu wyskoczy pani z Vanishem, aby uprać bohaterowi to wdzianko, które wytarzał skacząc na budowie. Poza tym straszny montaż. Dałam 2/10 bo widziałam tylko jedną scenę, bo chciałam być sprawiedliwa, jako, że właśnie całości nie widziałam (i nie wiem czy dałąbym radę)

• _uzi_

Daję 2/10 za udział p.Komana

• Aldon

Dałem paździerzowi aż 3 żeby Damięcki się nie poryczał.

• marzycielka140 marzycielka140

Nie znacie się i tyle! Chodzące puste głowy po dzisiejszej Polsce to norma. Nie doceniacie prawdziwego filmu, jego przesłania i treści.
      Jak tak dalej pójdzie to świat będzie nudny, szary i tylko pełen takich jak wy: BEZWARTOŚCIOWYCH LUDZI... Tyle na temat. Pozdrawiam

• Aldon

Masz rację robienie filmu bazującego na tak wtórnym i wyeksploatowanym pomyśle sprzed 25lat jak Dirty Dancing, wspomagany modą na programy typu: jak oni tańczą, taniec z gwiazdami, tylko taniec, tańcz i wygrywaj jest bezwartościową komercyjną papką dla nudnych, szarych ludzi.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: