kessi8529 kessi8529

Po takich filmach człowiek sobie przysięga uroczyście, że już nigdy na polski film do kina nie pójdzie.

• AdamoMiChiamo AdamoMiChiamo

też sobie to obiecuje, ale na szczęście są przebłyski dobrego kina polskiego , innego niż wielkich telewizji które pokazują, ze w autoreklamie i PR są bardzo dobrzy ale nic poza tym. ;)

• arbuzowa007 arbuzowa007

Kessi8529, ja uroczyście przysięgam, że na takiego gniota się nie skuszę nigdy więcej, choć nie mogę zakląć, że pieniądze na kino wydane w błoto- oglądałam to cudo na jakims wyjeździe na kanapie ze znajomymi - z resztą nie do końca. Ale nie polecam zrażac się do polskiego kina, nie uogólniajmy, że każda polska produkcja to takie samo dno jak "Kochaj i Tańcz". Wciąż powstają ciekawe obrazy, trzeba tylko poszukać ;)

• kessi8529 kessi8529

'Róża' się świetnie zapowiada :)

Zgadza się :) Zamierzam obejrzeć, po pierwsze primo- moim zdaniem najlepszy polski aktor młodego pokolenia Marcin Dorociński, po drugie primo ultimo- świetna, ambitna i przekonywująca Agata Kulesza.. ciekawa jestem efektu takiego połączenia.

• Blue_Angel Blue_Angel
    ocena: 4

hahaha
    Dlatego film ogląda w domu, gdy nie ma co robić :D

Takie filmy- zdecydowanie w głębokiej desperacji ;)

• yasioo yasioo

Jest tylko jeden sposób na zmuszenie mnie do oglądania takich "filmów".
    Trzeba mi go puścić w autokarze, gdy nierozważnie siądę 2m od tv i pod głośnikiem.
    TO mnie właśnie spotkało wczoraj:/

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: