Z reguły moje oceny pokrywają się +/- 2 z ocenami na tym portalu ale w tym przypadku było inaczej. Nie byłem w stanie obejrzeć więcej niż połowy tego filmu bo jak dla mnie jest to totalny gniot. Nie dość że fabuła przewidywalna do bólu, to wykorzystano strasznie oklepane schematy typowe dla amerykańskich thrillerów, film totalnie bez jaj. Jeszcze te naciągane sceny jak policjantka zatrzymuje pędzący pociąg i jego droga hamowania wynosi 20 metrów... to już samochód hamowałby co najmniej tyle samo, poza tym po jaką cholerę go zatrzymywała? Tak samo naciągane było to że kazała chłopcu iść po jednorazowy aparat zamiast go spytać co widział, udzielić wsparcia i poczekać na techników kryminologów którzy zajęliby się sprawą jak należy... i jeszcze ten gość przykuty do łóżka który nagle widzi w niej niezwykle utalentowanego detektywa dlatego że zatrzymała pociąg omal co nie tracąc przy tym życia i nie przyprawiając maszynisty o zawał i że zrobiła parę zdjęć aparatem za 5 dolców... Po prostu absurd i totalna papka...
- bazadziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 3 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
dzisiaj (USA)
odcinek: s2e10
-
- społecznośćrecenzje użytkowników
-
E.T... grać... w statki