123Gladiator123

Film jest świetny :D książka genialna. jestem fanem Jeffery'ego Deavera. mam każdą książkę. NAJBARDZIEJ POLECAM TAŃCZĄCEGO TRUMNIARZA.. dobrze by było żeby ktoś to zekranizował :) to tyle .. film 9/10

• napruto napruto

Szczerze to trumniarz na film bardziej by się raczej nadawał. A tak wracając do książki tańsczący trumniarz...super wątek z Jodiem, ale dla tych co nie czytali to cisza ;)

• RoG77 RoG77
      ocena: 8

Również jestem zdania, że "Trumniarz" bardziej się nadaje na ekranizację - wartka akcja z poważnymi tąpnięciami co chwilę i... Jodie...

• ksian ksian
      ocena: 7

Książka jest rewelacyjna! Ciekawa jestem kto by się podjął realizacji "Tańczącego Trumniarza":) i dziwię się, że jeszcze nie powstała wersja filmowa...

• Corderosa Corderosa
        ocena: 8

"Trumniarz" jest u mnie w 1-szej 5-tce thrillerów literackich.I akcja z Jodiem rewelka :) Ale jednak do książki "Puste krzesło" mam niesamowitą słabość...

• prumprumka prumprumka
    ocena: 4

Zgadzam się, że Deaver wymiata :) Jego książki wciągają i wsiąka się w nie na całego :) Ale nie rozumiem jak po przeczytaniu książki, można dać temu filmowi aż 9 punktów????? Przecież oni zbeszcześcili to arcydzieło, pozmieniali prawie wszystko i z zajefajnej powieści powstało gówno.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: