lupi_filmweb lupi_filmweb

Nie wiem za co te punkty, ale jest to jeden z najnudniejszych filmów jakie kiedykolwiek
widzialam..
Więcej mówic nie będe.

• Danas_fw Danas_fw

Koleś rozumiem że ci się nie podobał, ale zauważ że jesteś w zdecydowanej mniejszości. Ten film to moim zdaniem ( i wielu innych użytkowników) klasyk. Jest po prostu piękny niektóre momenty naprawdę chwytają za serce, może i dałem się zmanipulować Spielbergowi, ale to nic ważne że film za każdym razem robi na mnie pozytywne wrażenie. To jeden z lepszych i piękniejszych filmów jakie widziałem ale każdy inaczej odbiera kino. Pozdrawiam

• lupi_filmweb lupi_filmweb

Po pierwsze nie koleś
      Po drugie, może i jestem w zdecydowanej mniejszości, ale liczy się chyba indywidualny odbiór, nie powiem, że film mi się podobał tylko dlatego, że wielu tak uważa.
      Po trzecie Ty powiedziałeś jak jest Twoim zdaniem, a ja powiedziałam jak jest moim (każdy ma do tego prawo)
      Po czwarte również pozdrawiam.

• emillo97 emillo97

Niby masz rację ale napisałaś/eś to tak bezczelnie, że szczena opada.

Zawsze można zgłosić nadużycie

Pozdrawiam

• emillo97 emillo97

Pewnie nie uznają bo nie użyłeś przekleństw.

Raczej było grzecznie, nie bezczelnie...nie wiem w czym problem.
              Przykro mi ze mam inny gust, ale nie każdemu ten film musi sie podobać.
              To, że Wam przypadł do gustu mnie cieszy i was nie krytykuje.
              Miłego wieczoru.

• emillo97 emillo97

Gdy wyobraziłem sobie twoją wypowiedź na żywo brzmiało to arogancko. Filmu nie oglądałem, nie oceniam.

oceniamy tu film, czy użytkowników?

• em_kej em_kej
      ocena: 1

klasyk, śmasyk. jeden pies. w tym wypadku.

ciekawa jestem jakie to momenty chwytaja za serce. tak tak to jeden z tych filmow, ktore wypada lubic. dlaczego? bo nakrecil go spielberg, bo jest tam tyle białych inaczej, ze jesli sie nie lubi to mozna wyjsc na rasiste.
      a ja bylam zazenowana gra aktorow... na poczatku przeczytalam jaki jest temat filmu i musialam obejrzec ale to okazal sie czas stracony. pamietajcie nawet dobrzy aktorzy i dobry rezyser w kupie moze popelniac mistejki. i to takiego kalibru jak kolor purpury.

• HRA HRA

Przepiękną polszczyzną sie Waćpanno posługujesz

• HRA HRA

A jakie jeszcze filmy widziałaś ?

Hm, zawsze można wejśc na mój profil, chyba coś tam widać.
      Jeśli nie widać, to pytasz o filmy ocenione na 10 czy na jakieś inne noty...?

• HRA HRA

No właśnie nic u Ciebie nie widać. Obejrzałem "Kolor purpury" już dawno i z sympatią ten film wspominam. Zdecydowanie mi się podobał. Faktycznie film bardzo stonowany .Ale tak miało być. Niby taka płaska powierzchnia , a emocji tam nie zabrakło.

A spytałem o Twoje ulubione filmy , żeby móc się do czegoś odnieść i trochę się z Tobą posprzeczać

Pozdrawiam

Ocenione na 10 to:
          Hrabia Monte Christo, W słusznej sprawie, Fanfan, Adwokat diabła, Siedem, 9 i pół tygodnia, to kilka najważniejszych.
          Z tego co widziałam u Ciebie na stronie głównej podobnie oceniony mamy film "Dzieci niebios" u mnie jest 9pkt.

• HRA HRA

No to nie mam jak się z Tobą posprzeczać. Z tego co napisałaś to cenisz sobie dobre kino
            Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za odpowiedż

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: