adas100
ocena: 1

Ten film to totalna porażka-czas Lundgrena już chyba minął niech daruje sobie granie w filmach-jedna z wpadek w filmie-bohater wsiada na motocykl kawasaki ninja a parę chwil później ujęcie pokazuje napis yamaha......nie wspominając o pościgu w przyśpieszonym tempie kiedy 2 hummvee gonią bohatera na motocyklu po mieście i czołgu który strzela do motocykla ;),obejrzałem ze 40 minut i zrezygnowałem....

• endrju_p_2 endrju_p_2

Ja zasnąłem gdzieś około 50 minuty. To najlepsze co mnie podczas oglądania tego filmu spotkało.

• lylus lylus
      ocena: 4

Ja tam miałem dobre brechty jak jechał samochodem i non stop machał kierownicą prawo lewo. Prosta fabula on ja ratuje zakochuja sie koniec. Film ma potencjał na wyższą ocenę za duzo akcji ale wykonanie jak by to gimnazjalista krecił. Mam wrazenie ze wiecej wydali na wybuchy niż na dopracowanie filmu. Film niby z 2009 roku ale mam wrażenie jak bym oglądal jakąś bardzo starą produkcje

• baskop baskop

Ja go obejrzałem wczoraj i to cały dla samych wpadek,już dawno aż tylu widocznych nie widziałem naśmiałem się co nie miara. A teraz dostałem szoku jak przeczytałem że jest z 2009 i że teraz robią jeszcze takie gnioty.To chyba najgorsza rola Lungrena choć jeszcze nie widziałem Niezniszczalnych ;-)

• edek_filmweb

Dobre jest jak ucieka tym samochodem i obija go po drodze i niszczy z każdej strony, natomiast po udanej ucieczce auto jest jak sprzed pościgu :-)

• columbus1
        ocena: 2

I jeszcze jak ucieka Mercedesem z dziewczyną - każde ujęcie z zewnątrz samochodu pokazuje jadącą 1 osobę (kaskadera) - mogli chociaż manekina tej laski wrzucić na siedzenie pasażera :) Uśmiałem się - gniot jakich mało !

• zulombo zulombo
          ocena: 3

a mi najbardziej podobało się jak wyjeżdżali ciężarówką z podwórka. Chodzi mi o ujęcie, w którym samochód przejeżdża nad kamerą. Lundgrena można jednocześnie zobaczyć w samochodzie i w oddali ;D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: