D3Mania D3Mania
ocena: 2

Powiem tak Stare części Koszmaru z ulicy Wiązów fakt faktem nie były straszne ale były bardzo śmieszne :) na prawdę można się pośmiać bardziej niż na niejednej komedii ale nowy Koszmar z ulicy Wiązów nie jest ani straszny ani śmieszny jest po prostu żałosny........

• mango7 mango7

popieram!! to była żenada :/

• marza4366 marza4366
    ocena: 6

Właśnie skończyłam oglądać owy film na HBO i muszę powiedzieć że nie był taki zły. Nigdy nie oglądałam pierwowzoru i to może dlatego nie jestem taka krytyczna jak wy :) Ale jeśli chodzi o straszne momenty to szczerze muszę powiedzieć że film strasznie kuleje w tej kwestii.
    Ani razu się nie przestraszyłam, ba...nawet się zaśmiałam nie raz. A scena końcowa z tym lustrem i matką była bezbłędna :D

• D3Mania D3Mania

To obejrzyj sobie stare wersje :) zresztą każdy powinien obejrzeć starsze części przed albo po obejrzeniu nowej dla mnie stare o wiele lepsze i zabawne :)

• focus199078filmweb
    ocena: 6

Ja również jestem po premierze filmu na HBO i musze się z tym zgodzić film nie był rewelacją, brakowało typowego dla horrorów trzymania w napięciu, kiedy to widz wstrzymuje na moment odech, kiedy bacznie obserwuje się każdą scene by nie umknął mu żaden moment, kiedy przerażenie ofiar udziela się i jemu, kiedy sam widz zaczyna się bać i tego moim zdaniem mu brakuje. Jednak film zasługuje rownież na małą pochwałe za efekty specialne bo te były całkiem dobre, oraz za gre aktorską. Oczekiwałem od tego filmu dużo więcej, jednak nie żałuje, że go obejrzałem, bo sama fabuła filmu jest ciekawa i zachęciła mnie do obejrzenia starej, orginalnej wersi mam nadzieje, że okarze się lepsza.
    Pozdro

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: