krolik_15 krolik_15

chciałbym pójść na to do kina w 3d i pytam się czy warto

• MikeHunt MikeHunt
    ocena: 7

Zależy. Film dupy nie urywa ale jest niezły na rozluźnienie.

• Makusiek Makusiek

ja byłam w kinie na 3D... bajka fajna... ale mało efektów 3D...

• TheKacyPL TheKacyPL
      ocena: 10

Ja byłem na 2D, uważam że na 3D to kasa w błoto, wole np. iść na napisy ( na które poszedłem ) 2D, niż iść na 3D dubbingowane przez ( przepraszam że to powiem ) jakiegoś jełopa.

• ruda_iron ruda_iron
        ocena: 8

Według Ciebie Wojciech Malajkat to jełop?

• TheKacyPL TheKacyPL

Nie nie.... Ja nie chciałem nikogo urazić, ale moim zdaniem nie jest takim super zarąbistym dubbingerem, ale to tylko moje gówniane zdanie :P

• Makusiek Makusiek

dubbing był ok.... Kasa w błoto? Moim zdaniem nie :P

• Dansann

Większość 3d aktualnie to kasa w błoto.... bo brak efektów tylko głębia jest, wiec nic ciekawego.

• Makusiek Makusiek

Oj tam oj tam ;p

• Mrt666 Mrt666

W IMAX na 3D efekty są naprawdę rozwalające, momentami myślałam, że spadnę z fotela, jak dla mnie dla efektów naprawdę warto iść i zobaczyć. ;)

• davis3 davis3

No jasne, że warto! Film był świetny i byłem na to 8 stycznia!

• influenza

moim skromnym zdaniem ..nie warto.Mialam nadzieje ze wiecej z tegoz kota wycisna...

• wikitoria67

Popieram. Spodziewałam się czegoś świetnego w stylu "Shreka", a zobaczyłam nudną, mało zabawną animację. Dubbing spoko, ale grafika jak ze starych gier. Słabe i szkoda kasy.

• nchdk

Można pójść, ale żadnych rewelacji się nie spodziewaj. A 3D? widywałem lepsze efekty w 2D.

• TikiBar TikiBar

nie warto, byłam wczoraj, zapłaciłam niby ulgowego ale 25zł to za dużo jak na ten film

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: