carabius carabius

może ktoś wie skąd go wziąć ?? oglądałem ten film jak miałem parę lat a teraz tylko pojawia sie jego tytuł na różnych forach typu "Did we land on the moon?" ale ani kupić ani ściągnąć

• _domino

Jest na allegro. Wersja jaka byla kiedys dolaczona do gazety. Polecam!

• Onop_US Onop_US

Hahahaha ja kupiłem Z PCWORLD za jedyne 9,99 :D jak mieszkasz w Krakowie to przejedź się na TOMEX tam są wrzystkie filmy które ukazywały się w gazetach w niskich cenach :P

• ogr_2 ogr_2

A orientuje się ktoś czy jest takie miejsce we Wrocławiu gdzie sprzedaja płyty z gazet?

• MegaTM MegaTM

film jest dolaczony do wydania ksiazki Tomasza Raczka :]
          fantasy i science fiction bodajze... :] W razie czego mogę sprzedać ;)

• Anthony_Fromm Anthony_Fromm
    ocena: 9

Film jest do nabycia w wydawnictwie Merlin jako dodatek do książki " Perły kina. Leksykon filmowy na XXI wiek - tom 1. Sensacje i Science Fiction.Poniżej podaję link do strony z filmem .

http://merlin.pl/Perly-kina-Leksykon-filmowy-na-XXI-wiek-tom...

• MegaTM MegaTM

Dokładnie o tym mówiłem... Mogę sprzedać każdy z tych leksykonów, bo już przeczytałem wszystkie kilka razy :] Film DVD do każdego jest dołączony...

• schiz schiz

przyjme gratis.......

• MegaTM MegaTM

Jak pokryjesz przesyłkę, to mogę posłać ;)

• schiz schiz

Jeśli Przesyłka jest fajną, szczupłą blondynką to chętnie ją pokryję...:P

• MegaTM MegaTM

Co Ci z fajnej szczuplej blondynki, która nawet filmu nie zrozumie ;-) Brunetki są lepsze ;)

• schiz schiz

wiesz....ja wole blondynki. im glupsze tym lepiej! :) ubostwiam ich brzoskwiniowa gladka skórę i biały meszek.....mniam.
                brunetki......omijam z daleka. poznalem. brrrrrrrrrrrrr....:(

• max_38

no tak kobietę też musisz mieć na swoim poziomie

• cyborg.vandamme cyborg.vandamme
    ocena: 10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• schiz schiz

nie lubie lektorow. :(

• max_38

ty nikogo nie lubisz

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie