Kremik
ocena: 1

Oglądanie tego filmu było jednym z błędów mojego życia. Zniszczył mój całkowity światopogląd jak bardzo zły może być film. Osobiście nie zależy mi jaka jest obsada dopóty dopóki dobrze grają i nie ma się do czego przyczepić. 90% filmu to kretyńskie sceny, tak nadęte i tak nienaturalne w jakikolwiek sposób że normalny człowiek zastanawia się czy to jakaś parodia króla skorpiona czy żart nakręcony przez naćpanych i upitych robotników z kopalni węgla ( oczywiście nie mam nic do robotników z kopalni ) w ramach rozwijania swoich zainteresowań. Hmm... Co było najgorsze? Wszystko.

- tragiczna gra aktorska, debilna sztywna i tak standardowa i nic nie wnosząca.
- bardzo przewidywalny, praktycznie każda scena była tak łatwa do przewidzenia że mogłeś odpalić film, obejrzeć 10 minut i znałbyś już zakończenie. Młody zabije łysego bo ubił mu starego i zostanie królem.
- efekty specjalne robione chyba w programie "Paint" w windowsie 95. Szczerze mówiąc zawsze bardziej szanowałem zrobienie czegoś bez grafiki komputerowej poprzez ciężką prace np. budowanie jakiś kompleksów w studiach itp. itd. Jeśli już ma być grafika komputerowa to niech ona będzie zrobiona na jakimś poziomie.
- jedyne co mi się podobało to ta słodka brunetka (Karen David) Layla.

Oceniam film na 3/10 za Layle bo fajnie wyglądała.

• CiotkaKlotka CiotkaKlotka
    ocena: 10

Nie masz gustu. Poza tym nie kłam , że oceniłeś 3/10 jak wyraźnie pisze "ocenił(a) na:1/10 " Dla mnie to był jeden z lepszych filmów przygodowych w ostatnim czasie. Trzymał w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty, a oto przecież chodzi. Gra aktorska nie była zła. Sama oglądałam już 2 raz i kto wie, może oglądnę 3 :)

• alienz alienz

ciotkaKlotka, nie wieże,że komuś się to podobało, popieram Kremika, ten film to szmira jakich mało. czytając twój post miałem ochotę zgłosić nadużycie :) 2 razy obejrzeć ten film i myśleć nad trzecim?! pozdrawiam

• michostr86 michostr86
    ocena: 5

jak na kino B nie jest zle... bida z nedza sie tu nie wylewa przynajmniej... scorpion dwaynea zasluguje na duzooo wiecej to prawda... moglo byc lepiej ale jak na prequel spin offfa przeznaczony na DVD nie jest tragicznie...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: