Lestat_18 Lestat_18

To jak będzie kolejna część bo niedawno słyszałem że coś się szykuje...

• Anzelma112 Anzelma112

Kolejna część? Gdzie to słyszałeś? Mam nadzieję, że znajdą jakiegoś przystojniejszego Lestata...

• Lestat_18 Lestat_18

Gdzieś o tym pisali. Ma to być ekranizacja opowieści o złodzieju ciał czy jakoś tak,nie weim dokłądnie bo nie czytałem tej książki.

• Anzelma112 Anzelma112

Czytam w tej chwili tą książkę i powiem, że nudna jest :D Dużo gadania o relacjach Lestata z Davidem.

• Lestat_18 Lestat_18

Właśnie dlatego jej nie czytałem :P

• Anzelma112 Anzelma112

Skąd wiesz o czym jest skoro jej nie czytałeś? :P

• Lestat_18 Lestat_18

Znaczy czytałem to co pisało na okładce :P

• Danathiel Danathiel

...

• Metropholis Metropholis

No to faktycznie jesteś wyposażony w wiedzę;-) Bez urazy.

• Bernkastel Bernkastel
          ocena: 4

Rzeczywiście Opowieść o Złodzieju Ciał to jedna z gorszych części Kronik - jak dla mnie świetny do zrealizowania byłby Diabeł Memnoch albo Wampir Armand. Choć jak mają z którąkolwiek z części popełnić taką herezję jak z Królową Potępionych, to lepiej nic nie realizować. Anne Rice do scenariusza!

• ines_25 ines_25

"Rice ogłosiła, iż nie napisze już nigdy żadnego wampirycznego opowiadania: - byłabym bezgranicznie głupia odwracając się tak od Boga."
            A "Królowa" jest całkiem znośna do obejrzenia...gorsze potworki się widywało.

• Bernkastel Bernkastel
              ocena: 4

To prawda - jak byłam nastolatką bardzo, bardzo lubiłam ten film, dopiero na studiach się zmanierowałam i nic mi się nie podoba xD Szkoda, że Rice nie pisze już o wampirach, aczkolwiek ostatnia część Kronik - Krwawy kantyk - jest chyba jakąś autoparodią, więc może i lepiej? :)

• Martenka15

http://ohnotheydidnt.livejournal.com/66379344.html

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: