89imperator
ocena: 5

zanim ogladniesz do polowy , zasniesz z braku akcji :)

• użytkownik usunięty

A co jeżeli nuda jest czymś względnym? Jeżeli w filmie nie chodzi o akcję, a do tego znajdą się tacy, którym to nie przeszkadza? Wtedy "zaśniesz" nie dotyczy każdego.
    A tak już konkretnie - proszę uspokój się : )

• interplaygirl interplaygirl
      ocena: 10

Racja.

KOCHAM ten film i ani sekundę nie nudziłam się.
      Rzecz gustu i wysublimowania;)

• ZupkaChinska ZupkaChinska
    ocena: 7

Co za temat... Na prawdę doszukujesz się akcji w TAKIM filmie?

• Szata_Dejaniry Szata_Dejaniry

Przecież jest napisane jak byk: DRAMAT PSYCHOLOGICZNY ! Czytać nie potrafisz ?
    Jak można od takiego filmu oczekiwać akcji ?
    Nie rozumiem po co tacy ludzie, jak autor tematu, sięgają po tego typu kino ;\ Wiadomo, że się raczej nie spodoba, mało tego to jeszcze napaskudzą na film na forach internetowych ;/

• mc_aural mc_aural

wytrzymałem 25 mim. ! to gorzej niż z Zemstą Shitów którą dojechałem do końca :\

• KaKa_1992 KaKa_1992
    ocena: 9

Przed chwilą obejrzałem. Nie znudził mnie nawet na sekundę. Film znakomity. MOje wrażenia potęguje fakt, że jestem dokładnie w wieku głównego bohatera;) Ode mnie 9/10

• blush blush

Ode mnie również 9/10, piękny film. Niech autor wypowiada się za siebie.

• lukaszd80 lukaszd80

no to kup sobie lunetę i jazda :D:P

• ambfa

U mnie podobnie jak u kolegi wyżej. Po obejrzeniu człowiek uświadamia sobie, a raczej utwierdza się w przekonaniu, że Kieślowski rzeczywiście był geniuszem reżyserii :)

• pablo75 pablo75
    ocena: 8

To sobie obejrzyj "Avatara" :D Znawca z Ciebie filmów,jak ze mnie ksiądz :D

• zetinx zetinx

Historia wydawaloby sie prosta i bez fajerwerkow, a jednak film ten trafia do czlowieka duzo glebiej niz wszystkie obecne produkcje zagraniczne silące się na autentyzm. Nie ogladajcie Krotkiego Filmu O Milosci z nastawieniem na rozrywkę - a wtedy to, co przezyjecie kochani sceptycy zaskoczy was samych

• 89imperator

jakis idiot napisal ze mi chodzi w filmach tylko o akcje i teraz kazdy mysli ze tego tez oczekiwalam od tegoż filmu, no cóż drodzy filmwebowicze, mi chodzilo o ciekawsza historie no ale nikt z was tego sie nie domyslil heh macie chyba waskie umysly :)

• k_rach k_rach

chyba Ty

• 89imperator

ale mi pojechales :(

• mulleen

Jedno proste zdanie, łagodny żart, uprzejmy sarkazm uprzedzony dodatkowo emotikonem na końcu a pomimo tego banda kretynów, którym piana wylatuje z kącików ust, już wychodzi na nocny żer i wyciąga zaciśnięte pięści w kierunku bogu ducha winnemu błaznowi, nie wiem czy się z was śmiać czy w swym ubolewaniu płakać nad tym żałosnym i bezmyślnym kłapaniem jadaczką. Wąskie umysły to niestety przypadłość dzisiejszego, zmanipulowanego społeczeństwa albo choćby systemu nauczania,który niestety (o ironio losu) nie uczy wcale myśleć.

• sothis216 sothis216

dobrze gada
            dac mu wodki!

• lukaszd80 lukaszd80

hehe ten temat na dodał waszemu życiu wiele fajerwerków co widać słychać i czuć :D:P

• kingjames7 kingjames7
    ocena: 7

Zależy kto co lubi. Dla mnie ten film był bardzo ciekawy i ani chwili nie było nudno. Lubie tego typu filmy. Porządne polskie kino. Bardzo dobrze zagrane dwie główne role.

• crypciak crypciak

Kolejny prowokujący komentarz. Przecież nikt normalny nie szuka w takim filmie akcji. Haha :)

• djadamus djadamus

tej imperator, o 4 w nocy uhahałem sie z Twego komentarza. Dzięki chociaż za to :)) Oczywiscie nie zgadzam sie z jego treścią ;)

• 89imperator

tak tak a wszyscy sie oburzaja bo ktos negatywnie skomentowal klasyk i oczywiscie zrozumieli ze autor komentarza mial na mysli wybuchajace samochody itp. macie takie cienkie rozumki ? nie wyobrazacie sobie akcji troche inaczej ? zycze powodzenia w mysleniu :)

• walker_fw walker_fw

Po prostu takie filmy są jak chleb bez polepszacza. Widziałam go w swoim długim życiu 5 razy i za każdym razem smakował lepiej. Dobre polskie kino takie właśnie jest - twarde, czerstwe a ile satysfakcji...

• Gruszyn

No tak. Akcja to właśnie to o co chodzi w tym filmie.
    Zamiast Lubaszenki powinni tam wsadzić Lindę.
    I Koniecznie więcej wybuchów.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: