hejah1990 hejah1990

chociaż uwielbiam P.Brosnan to ten film okropny. Nudna i strasznie zawiła fabula nie pozwala nam, widzom ogarnąć o co chodzi, jeden wielki chaos, normalnie czeski film:P
Jeden plus :duzo Brosnan w "interesujących" scenach ;)

• MKWJTC MKWJTC

Wybacz, ale ilość zawiłości w tej zawiłej fabule jest akuratnia, ponad przeciętną, czyli tyle ile powinno być w filmie by był interesujący, choć z dramatyzmem różnie bywało.

• bartolomeoxXx bartolomeoxXx
      ocena: 8

Rozwaliła mnie średnia tego filmu w porównaniu z niektórymi innymi... no cóż, głÓpie komedie dla nastolatków koszą ten film. Czy to jakieś jaja są?

• BrotherM
        ocena: 7

Jaka bzdura? Jaki chaos? Zawiła fabuła? Czytając opinie niektórych tutejszych "inteligentów" doszedłem do błędnego przekonania (cóż, nie przeczytałem opisu filmu, żeby sobie zabawy nie psuć - często drobne spoilery za dużo mówią), iż będzie to film politicial fiction, dosyć zawiły, wymagający skupienia. zrozumienia realiów oraz łączenia licznych, skomplikowanych wątków. A przecież to dramat (?) w klasycznym stylu z II połowy poprzedniego stulecia, który zaczyna się robić dosyć zabawny pod koniec filmu (co chyba wyszło nie zamierzenie - ale efekt przypadł mi do gustu akurat). Fabuła jest prosta, acz wystarczająca, czuć trochę klimatu Panamy, jest sporo gagów dodających uśmiechu. Ot, lekki i przystępny film do obejrzenia w wolnej chwili.

• katber_cp katber_cp

Historia mogła zostać opowiedziana o wiele lepiej. Rozczarowałam się trochę, bo po przeczytaniu książki wiązałam z tym filmem duże nadzieje, który niestety okazały się płonne. W ogóle nie oddaje on atmosfery, bohaterowie to też jakby zupełnie inne osoby...

• Bratis

nie opowiadajcie , film calkiem niezly a nawet dobry .Trzyma w napieciu , choc fakt trzeba uwaznie sledzic co sie dzieje.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: