zakreconakinia
ocena: 10

ludzie czego wy sie czepiacie przecież to jest bajka dla dzieci a co do niektórych młodszych bezwzględu czy jest to krowa czy byk kojaży się że ma wymiona... a to wygląda tak jakbyscie chcieli pokazać jacy jesteście spostrzegawczy...Dubing jest świetny zarąbiście dobrana muzyka... Stare konie oglądają bajkę dla dzieci i krytykują że jest stworzona prostym językiem by przemawiała dla dzieci i by kazdy mógł pojąć jej wartości a zarazem się pośmiać...

• Katyhy Katyhy

Bajka dla dzieci? Cóż, gdybym miała okazję stać się młodsza, nie chciałabym obejrzeć tego filmu. Nie podoba mi się całokształt. To wszystko jest jakieś kanciaste i dziwne.

• Gorn221 Gorn221

no właśnie lepiej im puścić predatora albo obcego

• Porcelain69 Porcelain69

Mi się osobiście podobało. I nie jestem do końca pewna czy taka rzecz jak to, że "pies się lizał bo był samotny" jest akurat skierowana do dzieci ;)

• kaska2409_filmaniak kaska2409_filmaniak
      ocena: 8

hahaha to nie było w tym sensie powiedziane co Ci się wydaje :) pozdrawiam

• Porcelain69 Porcelain69

W jakim w takim razie? To był stuprocentowo akcent skierowany do starszych widzów, co by nie mówić, że jest to animacja strikte dla dzieciaków!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: