pawello1200 pawello1200
ocena: 5

O co chodzi z tym robotem na końcu (bez sensu) i "końcem ludzkości" - Jak to tylko małe miasteczko było! Skąd się ten robot wziął do cholery i po jakiego groma się nagle okazało, że to koniec ludzkości?! Nie mi to ktoś wytłumaczy!

P.S.
Film oceniam na 5/10. Niewiele w nim zrozumiałem (głównie chodzi o tego robota).

P.S.S.
To z gwałceniem murzyna przez dziurkę i odgryzieniem ucha Honey Pie oraz wysraniem jej głowy przez potwora też było bez sensu.

• crazyflair crazyflair
    ocena: 4

Film tak żenujący ,że rozbawiał mnie do łez. Popieram Cię Pawello, również nie rozumiem tych dziwnych (?) momentów...

• Momopyszczek Momopyszczek

Opowiem wam historyjke z kawałem, który opowiadałem swojej koleżance, która z kolei nie rozumie większość kawałów. Zastrzegam, że kawał nie jest najlepszy - ale reakcja mojej koleżanki rozbawiła wszystkich do łez (tak jak wy mnie). Otóż: Przychodzi do gabinentu lekarskiego facet z żabą na głowie. Lekarz pyta: "W czym mogę pomóc?" Na to żaba: "Panie Doktorze, coś mi się do dupy przykleiło"! Koniec kawału. Kilka ludzi z towarztstwa się śmiała - oprócz tej mojej koleżanki. Kiedy wszyscy ucichli, ona mówi: "Nie rozumiem tego kawału! Jak mógł się człowiek przykleić do dupy jakiejś żaby?" I wszyscy po prostu padli ze śmiechu.
    To tyle z mojej strony. Mam nadzieję, że wam wytłumaczyłem wszystko odnośnie "Krwawej Uczty 3". Pozdrawiam.

• amilis

Dobry kawał i tak jak film, ma wielką zaletę - jaką jest wredna i złośliwa ironia losu (bezczelna i cyniczna żaba), a tym samym beczka śmiechu ;)) Takie są też postacie w Feast jak ta żaba ;)) W dyskusji na temat Feast nie brak ironii (jakoś tak wychodzi niechcący ludziom) niekumatym, to jest dla mnie bonus, ponieważ większość oceniających ten film, ma poczucie humoru tej niekumatej koleżanki, można zrywać boki podwójnie ;))

• extranick extranick
    ocena: 8

Ja za tego robot dałem temu filmowi 8 ; ). Było to tak głupie i irracjonalne, że mi się podobało.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: