Aylla Aylla

Potrzebuję Waszej pomocy!
Wyjeżdżam w piątek i chciałabym wgrać na MP4 kilka filmów grozy. Przed sobą mam ponad 20 godzin jazdy w aucie i wiadomo, potrzebuję czegoś na przetrzymanie. Właściwie to jeśli miałabym duże pole wyboru to nie byłoby problemu i wiedziałabym co wybrać, ale chodzi o to, że na MP4 znajdzie się miejsce dla ok. 3-4 filmów (jeśli je skompresuję). Na płytach mam parę filmów, których nie oglądałam, a nie chcę źle wybrać, bo będę żałować przez cały wyjazd. Napiszę Wam te filmy, i proszę, żebyście powiedzieli, które są naprawdę warte uwagi. Wiem, że ogólnie wszystkie nie są z tych najlepszych, ale nic więcej nie zdobyłam. Lecimy z tym koksem...
1. Krwawe walentynki
2. Drag me to hell
3. Opętani
4. Ostatni dom po lewej
5. Antychryst
6. Niezniszczalny
7. Obcy 4 <-- widziałam wszystkie części
8. Dzień niepodległości <-- nie taki do końca film grozy...
I to właściwie tyle. Zależy mi na opiniach osób, które widziały to osobiście, bo opierać się na komentarzach z filmwebu to i ja mogę. Oczywiście gusta są różne, ale jeśli pięć osób powie, że np. numer 6 jest beznadziejny, to już będzie dla mnie wskazówka.
Aha, i druga sprawa: strony, z których można ściągnąć film z pl. dubbingiem, bez napisów, bo na ekranie 5cm na 3 cm raczej z tych napisów niewiele zobaczę. Ściąganie nie musi być darmowe, byle by się dało. Bardzo zależy mi na Laleczce Chucky, Lśnieniu i Gothice albo Psychopacie.
Ale się rozpisałam... Ale jeśli ktoś się pofatyguje i mi odpowie to wielkie, wielkie dzięki!

• darkness_9 darkness_9

Antychrysta na takie warunki nie polecam. to raczej film psychologiczny niż horror i do jego obejrzenia potrzeba skupienia. Ogólnie filmy von Triera nie są dla wszystkich bo są pełne symboli i ukrytych przesłań. Krwawe walentynki można obejrzeć ale rewelacyjne nie są. reszty nie widziałam..

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: