vincent__vega vincent__vega

to był film który się czciło, o którym się mówiło, o który się spierało, "kto tak naprawdę by wygrał Bolo czy Van Damme" hehe, teraz można się śmiać ale tak było, nie byliśmy dziećmi neostrady i PS3, wychowaliśmy się na piłce nożnej, kinie kopanym klasy B i kapslach... aktorstwo, fabuła, scenariusz... to nie miało znaczenia, liczyło się łamanie rąk, wybijanie zębów i uderzenia z baśki... zawsze zwyciężało dobro, piękne czasy, daję 8/10

• Krystian1984 Krystian1984

Ten film mi sie kojarzy dosłownie z tym samym :)

• daro1644 daro1644

Oj, tak, tak... to były czasy... ;)

• nindustrialny

dokladnie. fajnie to nazwales. biblia czasu szczeniecego. ehh jako dzieciak ogladalem ten film kilka razy pod rzad. majac 8 lat czcilem van dammea i jego postacie. trenowanie ciosow na kolegach. udawanie wojownika. ehhh.

• neus3zp neus3zp
        ocena: 8

Ja z moim bratem ciotecznym (jak bylismy malymi dzieciakami) zawsze jak oglądalismy film to jeden z nas był Frankiem Duxem a drugi Chongiem Li :)) zawsze sie sprzecalismy czyja kolej jest na bycie którym.Ja równiez lubiłem małpkę, tego czarnoskórego który przegrywa z Grubasem :D film wywołuje mega wpsomneinia! ;]

• Polishswan Polishswan

"TRENOWANIE CIOSÓW NA KOLEGACH" :D

spadłem z krzesła

• wronkiewicz wronkiewicz

heh chyba jestesmy z jednego pokolenia, bo film kojarzy mi się dokładnie z tym samym :)

• penny85 penny85

Ach to były czasy:D

• themizio

idealnie to ujales. Jedyne co dodam to to ze nie tylko nam sie to podobalo i moglismy to ogladac to zarzniecia "kasety" ale rowniez nasi ojcowie.

• ciosina ciosina
      ocena: 9

My z kumplami podobnie ale zawsze śmialiśmy się z tego co tak szybko kopał

• photograph1 photograph1

Dokładnie. I jeszcze Yattaman i Gigi i Generał Daimos. Filmy na nielegalnym TOP CANAL i takie perełki na VHS - łezka się w oku kręci. Pozdrawiam.

• kotek1409

Zawsze z sentymentem wracam do tego filmu :) pozdro dla wszystkich miłośników VHS-ów.

• metanol8 metanol8
    ocena: 8

Oj tak, ten film na VHS się ogląda najlepiej. Ja kasetę dostałem od wujka, kombo krwawy sport i rambo 3. Katowałem te filmy na przemian :)

• lemarz lemarz
      ocena: 10

Zgadza się, na VHS najlepiej się go ogląda i z oryginalnym lektorem, to jest to :D

• franiu71 franiu71

Zawsze wzbudza we mnie emocje ten film w szczególności ta ostatni walka,muzyka idealnie dopasowana jestem trochę dziwny? :)

• wrzos09 wrzos09

Ja mam nadal ten film na VHS, i nadal uwielbiam ten soundtrack, genialna muzyka.

• Mayer_ Mayer_

Fanem Van Damme'a nie jestem, ale miedzy innymi z nim kojarzy mi się dzieciństwo. Fabuła, aktorstwo jak słusznie zauważyłeś nie miało znaczenia. Świetny klimat. Powrót do przeszłości.

• bradock bradock

Oj oglądało się Wiele razy Krwawy Sport na Video jak i inne filmy tego panna . To były wspaniałe czasy beztroskiego dzieciństwa .....

• skooba

Hehe - właśnie wczoraj go sobie powtarzałem, po dwudziestu kilku latach ;) i tylko kobieta w tle marudząca, że marnuję telewizję oglądając takie śmieci :) (nigdy tego nie zrozumie, że tym filmem się faktycznie żyło, czego raczej się już nie powie o żadnym nadchodzącym filmie)

• wojcur

My z kolei po tym filmie kupiliśmy dwie książki. Jedną z kung fu a drugą bodajże z Ju-Jitsu i trenowaliśmy ostro pod blokiem. Ehhh to były czasy :)

• btc5 btc5

Zgadza sie pekne czasy ale solidurności sie taki stan nie podobał i wprowadzili dupokrację, moje dzieci nie beda miec czego dobrego wspominac z obecnych czasów w przeciwienstwie do mnie.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: