hanys79 hanys79
ocena: 7

czemu ??? bo film jest nieźle porąbany heheheheeh początek zajebisty środek hmmmm nuuuuuuda ale za to koniec REWELACJA :DDDD

• wmbco
    ocena: 6

:D

• Tomsi79 Tomsi79

7/ 10. Przyzwoity poziom. Spokojnie da się obejrzeć. Plusy za klimat, narrację i zwrot akcji :)

• Gelu_247 Gelu_247
        ocena: 4

Kiepścizna, już sam początek mi się nie podobał, bo można było przewidzieć finał.
        Aktorstwo przeciętne, a w przypadku 'gandalfa' mocno irytujące, choć może to tak specjalnie. Efekty również na kiepskim poziomie, a niby gdzieś czytałem, że film jest mega krwawy o_0. Fajne dwie blondyneczki, które za długo nie zabawiły na ekranie, a przynajmniej nie tyle ile bym tego chciał. Jak dla mnie nietrafione były sceny stopowania filmu i wciskanie tam komentarzy głównego bohatera, bo przez to umykało gdzieś całe ewentualne napięcie. Gdy już zaczynało się robić w miarę lepiej i ciekawiej to oczywiście trzeba było wcisnąć debilny twist...
        Logika i cała wiarygodnośc fabuły jest naciągnięta do granic możliwości.

• Mayurii Mayurii
          ocena: 6

Dobry film zgodzę się z Tomsi79 ,że ten film miał dobry klimat i tą narrację. Muzyka też była w porządku tylko strasznie skiepścił mi film ten koniec. Rozumiem ten zwrot akcji ,iż Nick to morderca ale jak rozwala te parę osób przez 10min to nudne jak cholera jest i nonsensem wieje. 6/10 bo miło się oglądało

• Tomsi79 Tomsi79

Faktycznie- mimo zwrotu akcji- nad tą rzezią w końcówce można było nieco popracować ;)

• nat623 nat623
              ocena: 9

no rzeź była trochę naciągana tak jak i cały film.ale jakimś cudem bardzo mi się podobał,początek był trochę nudnawy i wkurzyło mnie kiedy nick mówił że chce tam iść żeby ją uratować,choć nie wie jak wrócić.I ten demon śmiesznie wyglądał. :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: