Beta Beta
ocena: 7

tematyka nie jest nam obca - magia , czary od dawna były i będą ciekawym zjawiskiem - dlatego każdy film o takiej tematyce jest wart zobaczenia...

• Fred Fred

. . .
    no nie wiem czy kazdy film o takiej tematyce jest godny uwagi. . .?

• Beta Beta

no cóż...
      Każdy wypowiada to co sądzi i każdy ogląda takie filmy które lubi. Właśnie po to jest lista dyskusyjna by można było rozeznac się w temacie...

• Fred Fred

tak
        tutaj każdy wypowiada co sądzi. ja tez powiedziałem co uważam. ja napisłaem tylko, że nie wszystkie takie filmy są godne uwagi . . .

• Beta Beta

dlaczego?
          Dlaczego tak uwarzasz, dlaczego ten film w/g ciebie nie jest godny uwagi ? Czy dlatego że powstał na podstawie komiksu? Czy dlatego że ma wątki o magii i czarach?

• Fred Fred

hhhmmmmm. . .
            ja nie uważam, że akurat ten film nie jest godzien uwagi, tylko, że nie wszystkie filmy tego typu trzeba oglądać. . . do czarów i magii nic nie mam. . . może tylko, że jest na podstawie komiksu. . .

• Beta Beta

...
              i to jest aż takie złe? Czasami powsyają filmy na podstawie ksiązek i są bardziej beznadziejne....

• Fred Fred

cóż
                tak bardzo, bardzo, bardzo złe to może nie jest. ale nie jest bardzo, bardzo, bardzo dobre. rzeczywiście niektóre filmy na podstawie książek są gorsze od tego filmu. ja napisałem o tym, że jest na podstawie komiksu ponieważ nie bardzo lubie komiksy. . .

• Beta Beta

i ...
                  już wszystko jase...sądzę , że należy zakończyć nasze rozważania i poczekać na opinie innych....

• doncia32 doncia32

jeśli ktoś lubi taką tematykę - rzeczywiscie jest wart zobaczenia. własnie go oglądam i jest przyjemny w odbiorze. pozdrawiam:)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: