jva jva
ocena: 1

Polecam inny film. w tej tematyce - "Droga", najlepszy film apokaliptyczny po MAD MAX!. Jest naprawdę warty obejrzenia, jeśli ktoś traktuje film jako sztukę i Viggo Mortensena jako świetnego aktora powinien to zabaczyć: 9/10. Polecam rężysera: John Hillcoata I i inne jego filmy. Warto wiedzieć: Film "Droga" utrwali się w pamięci, trzeba tylko zmienić płytę.

• bulka29
    ocena: 9

Są gusta i guściki. Mi księga ocalenia przypadła do gustu i obejrzałem ją nawet 2 razy....

• HRA HRA

I to jest właśnie Gust, a nie guścik
      Bardzo dobry film

• Scatebra123 Scatebra123

mnie się "Księga ocalenia" podobała bardziej niż "Droga" .. to kwestia gustu :)

• joansharp joansharp
      ocena: 5

A dla mnie "Księga ocalenia" to film mocno średni. Potencjał miał wybitny, ale zmarnował się, niestety. Patrząc z poziomu fabuły "Księga..." to krótkometrażówka... Wiele niedomówień, głównie jeśli chodzi o świat przedstawiony. I nie sprawiają one, że wzmaga się zaciekawienie, ale raczej irytacja. Dla mnie "Księga..." to maleńki fragment czegoś, co powinno być bardziej rozbudowane.

• mee_how333 mee_how333

no to szerokiej drogi Ci zycze.

• Vaylander Vaylander

Drogi nie oglądałem, ale po Księdze Ocalenia, która jest jednym z gorszych filmów jakie kiedykolwiek oglądałem, wolę odpocząć od tej tematyki.

• HRA HRA

Jak byś mógl odpocząć również od Filmwebu, to byłbym Ci wdzięczny

• Vaylander Vaylander

Obyś zdechł na raka - byłbym wdzięczny :)

• HRA HRA

Odpoczynek zdecydowanie jest Ci potrzebny.

Dziękuję za życzenia

• WOJSA93

Dobrej jest jeszcze: " Censored by ACTA ", i " Censored by ACTA ", ale ten pierwszy jest wg mnie lepszy.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: