C_L_W_S_ C_L_W_S_
ocena: 8

bajka w stylu kosmicznego meczu tyle że trochę gorsza

• Radzivill Radzivill
    ocena: 9

Jak juz cos to kosmiczny mecz jest w stylu krolika rogera.Pozatym KM jest przy tym filmie baaaardzo plytki i malutki

• Asael Asael
    ocena: 6

Najpierw stawiasz "Kto wrobił..." z "KM" na równi ze względu na połączenie kreskówki z fimem. Potem je porównujesz.
    Skąd taki pomysł?

• Arkhan Arkhan

To nie jest bajka!!! Animowany nie znaczy bajka!!!

• speed_demon speed_demon
    ocena: 10

"Kosmiczny mecz" nie dorasta temu filmowi nawet do paluszków u stóp ... co najwyżej może podawać mu ręczniki

• Desmei Desmei

Ha, otóż to! "Kosmiczny mecz" może najwyżej temu flimowi metaforycznie buty czyścić. Owszem, KM też fajna bajka, królik Bugs, kosmici, mecz...Ale choć starszy- "Królik Roger" jak mieszana komedia-noir był po prostu o niebo lepszy :D

• Jazzwhisky Jazzwhisky

nie no, on chyba zartowal, nie ^^"?

• Makron Makron

tylko że kosmiczny mecz kiedy powstał a kiedy Roger... oba mi sie podobały ale szacunek dla Rogera bo jego tworcy mieli bardziej pod gorke... PZDR ;)

• daber daber

no ja rozumiem ze kolega sobie swego czasu zarty robil ;] gdzie Ko(s)miczny Mecz a gdzie Roger ;]

• villemo90 villemo90

Tyle że "Kosmiczny mecz" jest o 8lat młodszy... Jak na rok 1988 to Królik Roger jest świetną produkcją, uwielbiam ten film i według mnie jest o niebo lepszy od "Kosmicznego meczu".

• Repulsion Repulsion

kosmiczny mecz był okej, ale w porównaniu z tym filmem to nasionko.

• dreamscometrue

"Kto wrobił królika Rogera ?" to klasyk. Przecież ten film był pierwszy i w ogóle...lepszy.

• StatusQuo StatusQuo

Co??? Ty idiota jesteś.... Kosmiczny Mecz to komercha i kasorób niestety niewypałowy i obciachowy.. A Królik Roger to klasyka - film stanowi klasę samą dla siebie jest nie do pobicia. Żaden inny mu nigdy nie dorówna.

• keik keik
      ocena: 5

Już nie żygaj tak kulturą bo i mi się niedobrze robi.

• StatusQuo StatusQuo

Po pierwsze RZygaj a nie Żygaj. A po drugie niedobrze to mi się robi na Twoje niedobrze się robienie.

• keik keik
          ocena: 5

Powaga człowieku. Tak psioczysz na space jam a to jednak film dla ciebie.

• StatusQuo StatusQuo

Idź wymień swój mózg, jak dla Ciebie lepszy jest Srosmiczny Srecz a nie Królik Roger.

• giovanni50 giovanni50

Kuzwa widziałem dokument jak powstawał Kto wrobił królika Rogera
      Jak oni musieli sie napierniczyc żeby go nakręcic

• StatusQuo StatusQuo

Podaj linka do tego dokumantu. :]

• giovanni50 giovanni50

Słuchaj to było 20 lat temu

• StatusQuo StatusQuo

OMG :P :]

• seastian seastian

Fajnie, że tematy na FW są wiecznie żywe ;) Ja ze swojej strony pragnę zauważyć, że SJ to film z założenia dla dzieci.

• giovanni50 giovanni50

Jak animek dostał kwasiorem to tak jakbym widział Terminatora 2:)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: