VincentVanGlock VincentVanGlock
ocena: 1

i wodorosty.
mało kiedy wystawiam 1, ale ten film nawet na 1 nie zasługuje

• korben korben

..miłośnik debilnych filmów

• VincentVanGlock VincentVanGlock

to korben

• wertuqq wertuqq
    ocena: 7

Jedno pytanie. Jesteś niedorozwinięty ?

Ja nie, ale ty mi na takiego wyglądasz

• wertuqq wertuqq

Moje pytanie było retoryczne, a spowodowane było niepewnością, czy zwracam się do imbecyla czy kretyna.

no to Ja rozwieje twoje wątpliwości, jestes w błedzie, nie zwracasz ani do imbecyla ani do kretyna.
          pewnie sam jestes imbecylem albo kretynem(albo jednym i drugim) stąd te pytanie, pewnie chciałeś znaleźć kolegę,no niestety, poszukaj gdzie indziej

• wertuqq wertuqq

Nie wiedziałem, że nazywając kogoś otępiałym na umyśle, można sobie zaskarbiać jego przyjażń. : ) No, ale widocznie istnieją takie środowiska, a ty jesteś jego jaskrawym przykładem.

na zaskarbienie to sobie trzeba zasłużyć, ty zrobiłeś zaledwie rozpoznanie, chciałeś sie dowiedzieć czy jestem taki jak ty.
              potem pewnie byś wykonał następny krok, ale tak jak napisałem, Ja nie z "tych", także szukaj kolegi gdzie indziej

• wertuqq wertuqq

Widzę że mam doczynienie z osobnikiem który twierdzi, że pada deszcz kiedy mu plują w gębę. Nazwałem cię kretynem ze względu na komentarz do filmu, natomiast ty nie wiedząc czemu, prowadzisz wykład o koleżeństwie. Świadczy to tylko o tym, że kolegów nie masz, bo kto by chciał palanta za kumpla.

"Widzę że mam doczynienie z osobnikiem który twierdzi, że pada deszcz kiedy mu plują w gębę"

chyba zbytnio nie wiesz o czym piszesz, poza tym nazwałeś mnie kretynem bo co, bo nie spodobał mi sie ten gówniany film? to juz trzeba ludzi od kretynów wyzywać jak mają inne zdanie od twojego??
                  a co do braku kolegów, to najwyraźniej uderzyłem w czuły punkt, no cóż, ale jak kazdego nazywasz kretynem tylko za to, ze ma inne zdanie niz ty, to nie nie dziwie

• wertuqq wertuqq

A twój komentarz na temat autora plakatu do "Powrotu do przyszłości" ? Poza tym, większość twoich komentarzy spotyka się z krytyką filmłebowiczów, więc nie rozumiem tego oburzenia, powinieneś być przyzwyczajony. No, chyba że cię to podnieca. : )

bo ten plakat to totalna padaka jest, 90% plakatów robionych przez polaków to syf totalny

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: