Foxfire

Po raz kolejny Filmwebowcy mnie szokują.

Naprawdę nie rozumiem dlaczego ten film ma tak niską ocenę. W dzisiejszych czasach naprawdę łatwo o gniot, na który nie da się patrzeć. Largo Winch to jeden z lepszych jakie ostatnio oglądałem.

Być może niska ocena spowodowana jest tym, że nie ma w filmie zbyt wielu znanych twarzy, może jest za mało efektów specjalnych? Albo za dużo mówią w językach innych niż angielski... Bo to jest teraz w modzie prawda? Popcornowe odprężające kino?

W Largo mamy naprawdę dobrą grę aktorską, dużo międzynarodowych akcentów pościgi i sceny walki zrealizowane naprawdę poprawnie i bez przegięć. 3 naprawdę zaje*iste zwroty akcji, które faktycznie zbiły mnie z tropu. Spoilował nie będę. Bardzo przyzwoite udźwiękowienie, gdzie mamy powtarzający się motyw przewodni i kilka fajnych chóralnych wstawek. Muzyka staje się dynamiczna kiedy powinna, w innych przypadkach uspokaja.

Dla mnie ten film był bardzo dobry i spokojnie jestem w stanie dać mu 8/10. I nawet dodać do ulubionych.

• radek198198 radek198198
    ocena: 6

Może dlatego ma takie słabe oceny, bo wielu, którym się ten film podobał, między innymi Ty, nie oceniły go?

• Foxfire

Oceniłem film na 8 gwiazdek i nawet dodałem do ulubionych. I bynajmniej nie zrobiłem tego po przeczytaniu Twojego commenta tylko zaraz po obejrzeniu filmu. Nie wiem czemu to się tutaj nie wyświetla, ale ja swój filmwebowski obowiązek wypełniłem.

• lavvinia

Wczoraj dali go u mnie w tv. Nawet fajny film akcji.

• wisznu wisznu

A może dlatego, że jest nudny. Kilka, nawet nie powiem, ciekawych scen akcji, nic nie da, jak film nie trzyma widza w napięciu, a widz tylko czeka na napisy końcowe, bo już go tyłek boli od siedzenia w kinie, a popcorn zjadł już podczas reklam :D

• CichyMorderca
    ocena: 5

Mnie zastanawia ta zawyżona średnia.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: