e_w_a_

To jedna z najsympatyczniejszych i ciekawszych komedii nakręconych w XXI wieku, a ocena to jedyne 6,3... Czasem gust filmwebowiczów mnie zadziwia :P

• patmovie patmovie
    ocena: 8

Zgadzam się co do twojego zdania o gustach...Nie rozumiem niektórych ocen. Kocham ten film! Zawsze rozbraja mnie tak samo, choć oglądałam go już jakieś 5 razy. Rzeczywiście nie jest to film powalający pod względem wymagań intelektualnych, ale świetnie spełnia rolę prostej komedii, która bawi i rozluźnia, a o to przecież chodzi. Tego już się Legalnej blndynce nie odbierze ;)

• mizak81 mizak81
      ocena: 5

Odpowiedź jest prosta. Mężczyźni na ogół mają bardziej wysublimowane poczucie humoru.

• patmovie patmovie

Zabrzmiało...z lekka ironicznie? Nie cierpię szowinizmu i uważam, że to nieprawda. To zależy jacy mężczyźni i jakie kobiety. Każdy ma swój gust i określone poczucie humoru niezależnie od płci, a 1 film jeszcze nie charakteryzuje człowieka czy jego humoru.

• mizak81 mizak81

Tako masz poziom jak to co cię bawi. Jak kogoś bawi Ace Ventura, który rozmawia dupą to świadczy tylko o nim.

• patmovie patmovie

Akurat nie oglądałam Ace Ventury, ale ty jak widać możesz o nim więcej powiedzieć. Ja za to mogę dodać, że jestem ze swojego poziomu zadowolona, a ta dyskusja prowadzi donikąd więc pozdrawiam i żegnam.

• mizak81 mizak81

Mogę. Jest to najbardziej badziewna komedia jaką w życiu widziałem.

• Dragit17 Dragit17

Pieprzysz.Da się obejrzeć ten film ;p niektórzy oceniają takie filmy na 1 bo: '"nie były ambitne" gdzie tutaj się doszukiwać głębszego sensu,ta komedia to produkcja rozrywkowa i tyle.

• mizak81 mizak81

Niektórych bawi jak kolesie babrają się w kupie, niektórych jak laska goni po pokoju po nie wie gdzie dała majtki, niektórych jak koleś udaje że gada tyłkiem, niektórych jak komuś sperma kapnie na czoło a niektórzy lubią inteligentny humor sytuacyjny. I tyle.

• asik_87 asik_87
    ocena: 6

To dobra komedia ale nie wybitna. Obejrzeć - Ocenić - Zapomnieć, że kiedykolwiek się ją widziało. Nie zostawia trwałych refleksji w głowie. Ocena w pełni zasłużona.

• ZycieCarlita ZycieCarlita

ten film to dno jakich mało, ocena powinna być znacznie niższa.

• traszka111 traszka111
    ocena: 3

Nikt chyba nie oczekuje nic wielkiego po filmach z gatunku komedii. Można ten film nazwać sympatycznym. Ale tak z ciekawości to co jest w nim ciekawego? Poza tym komedie powstają od stu lat, więc odnoszenie się do XXI wieku jest pewnym unikiem. Bo w XX wieku powstało wiele naprawdę genialnych komedii (również w Polsce) więc bezsensu jest stosować taki fortel. Oczywiście szanuję Twoje zdanie, Twój gust, ba! nie twierdzę, że film nie jest śmieszny, ale jestem ciekaw czemu uważasz go za tak ciekawy.

• mizak81 mizak81

Są komedie i "komedie". Na przykład ideałem dobrej komedii jest "Pół żartem, pół serio"- komizm sytuacyjny na wysokim poziomie a filmy typu "American pie" czy "Legalna blondynka" to są "komedie" o żenująco niskim poziomie.

• Evi_Rock

Mnie też, a to świetna komedia o mądrej blondynce :)

• minek93 minek93

rówież sie podpisuje pod tym postem.. fakt , nie jest to górolotna komedia ale sympatyczny i prosty film gdzie można sie pośmiac :)

• kowal1528 kowal1528

Już to kiedyś oglądałem i zapadł mi w głowie tytuł, dzisiaj napotkałem ten film, który zdąrzyłem zapomnieć, więc obejrzałem go ponownie.
    Pierwsza myśl "chyba mi się coś pomyliło, pewnie to będzie różowa landryna która będzie mnie wku***ać przez 3/4 filmu" ale szybko zrezygnowałem z tej myśli bo dobra komedia, uśmiałem się i nie była wkurzająca ta "różowa landynka".
    Najwyższa pora by dopisać do listy ulubionych kolejny dobry film, 8/10 ;]

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: