serenaserenorum
ocena: 1

Rzadko mi się zdarza, żeby ocenić film najniższą z możliwych not. Zapewne jest mnóstwo gniotów z kraju i ze świata ale jak dla mnie ten obraz jedzie na jednym wózku z pozycjami typu Gulczas a jak myslisz. Dawno nie widzialam aż tak pozbawionego celu i fabuły bełkotu. Jedyny malutki plus za niektóre ujęcia.

• sklepmilitaria

hahaha twoje ulubione filmy mówią wszystko, dzieci takie jak ty powinny chodzić do szkoły a nie tworzyć zamęt na fimwebie, widać jesteś pokoleniem troli no ale to już problem twoich rodziców... co do samego filmu to jeden z lepszych i bardzo inteligentnych czyli niezrozumiały dla "szerokiego widza"

• serenaserenorum
      ocena: 1

Pana wypowiedź ( począwszy od żenującego sposobu posługiwania się polską gramatyką i interpunkcją, zaprzeczającego pańskiej rzekomej przynależności do świata inteligencji, na równie nieinteligentnej formule i pobudkach wypowiedzi skończywszy ) świadczy, iż jest Pan bardzo głupim człowiekiem. Nie będę sie z Panem licytować na temat gustów, bo jak wiadomo to prywatna i osobista sprawa. Podejrzewam jednak, że obejrzenie części filmów z moich "ulubionych" mogłoby Pana nieco przerosnąć( idę o zakład, że jeśli pokusi się Pan o kolejną żałosną odpowiedź, wypomni mi Pan bajkę mojego dzieciństwa "Krokodyla Genę".Ciekawe, czy jest Pan z tego pokolenia...) .Tak czy inaczej, jak to mawiał bodaj i legendarny Pawlak " Co to za demokracja w której każdy może mieć własne zdanie" . To zdaje się idealnie do Pana pasować. Proszę nie odpisywać i nie ośmieszać się. Nie mam ochoty na dyskusje na takim poziomie.

• sklepmilitaria

jak nie masz ochoty to wynocha z tego forum, za głupi jesteś na ten film i tyle... idź oglądaj "roboty" czy takie tam bajki a nie wypisujesz bzdury o filmie którego nie zrozumiałeś...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: