Puszcza03 Puszcza03
ocena: 10

nigdy się tak nie śmiałem.kto jeszcze dał 10? dlaczego?

• Franche Bete FrancheBete

Na pewno jedna z najlepszych i zdecydowanie zasługuje na 10 w swoim gatunku :) Szczerze - dziwię się, że jest tak nisko w światowym rankingu. Bawi mnie do łez, aktorstwo doskonałe, ciekawy scenariusz. Czego chcieć więcej?

• MUSSS MUSSS

dam 10 bez dwóch zdań!ale co najciekawsze za każdym razem gdy go oglądam śmieję sie jeszcze bardziej niz poprzednio i jeszcze bardziej zachwycam sie nim!

• UneFille UneFille

rzadko się śmieję na filmach, mało rzeczy mnie śmieszy... ale gdy oglądałam ten film, śmiałam się dużo razy w porównaniu do innych komedii ;P

• emillo97 emillo97
    ocena: 10

Film ten jest idealnie wyważony ze świetnym aktorstwem i ładną muzyką a dodatkowo zabójczo śmieszny co podkreślają role aktorów. 10/10 Ostatnio uśmiałem się tak na "Ze śmiercią jej do twarzy"

• Bea_przerwa_Alex Bea_przerwa_Alex

Ja dałam 9/10. Rzeczywiście film rewelacyjny -śmieszny, z świetnym aktorstwem. Ale wyraźnie czegoś mi brakowało by dać mu 10.

• Dexa Dexa

10:))) jeden z moich ulubionych filmów, a Nicholson rewelacyjny:))))

• lonely_stoner lonely_stoner
    ocena: 6

SPOILER w sumie film bardzo mi sie podobal do momentu jak nie okazalo sie ze tak naprawde chodzi o trywialny seks. Dalam tylko 5, ale po namysle daje 6- bo klimat fajny, i sama rola J. Nicholsona jako osoby z zaburzeniem kompulsywnym swietna (zwlaszcza jak omija te krawedzie na plytkach chodnikowych haha).

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: