Seba24 Seba24
ocena: 1

no cholera może ze mną jest coś nie tak,ale jeśli ten badziew ma note 5,4.... film w którym totalnie nic sie nie dzieje i żałuje ze pokierowałem sie ocena i wogóle to ściągnałem to jakim cudem filmy na tym samym poziomie takie jak chociażby zbaw mnie ode złego w którym na serio jest akcja i film nie nudzi ma tylko 4 z przecinkiem, no jak nigdy nie oceniamfilmów notami to temu dam jeden z przyjemnoscia

• AdiXv2k

Po prostu nie przypadają ci do gustu :) Pewnie do gustu nie przypadną ci też takie filmy jak wielkie kino lub totalny kataklizm .. :) Przed ściągnięciem filmu poczytaj komentarze i jak ktoś będzie twierdził, że film jest "durną komedią dla amerykańskich nastolatków" to z góry wiedz, że możesz się zawieść na tym filmie . ;)

• Gabrielle_de_Lioncourt Gabrielle_de_Lioncourt

E tam. Jak dla mnie to jest mistrzostwo kiczu i tandety :D Obejrzałam całe dwa razy i zachwyciłam się po raz pierwszy i drugi.

• Othyim_Lunarsa Othyim_Lunarsa
      ocena: 10

to film dla wybranych:) p.s. zobaczyłam, że autor ocenił film "Piranie 3D" na 8 gwiazdek... bez komentarza...

• Luna86

Dla mnie rewelka xD Chociaż humor prostacki to jednak dobry xD

• killerek132 killerek132
    ocena: 8

bo ludzie to stado baranów nie którzy nawet nie oglądają i oceniają żeby mieć notę ten film jest bardzo dobry oceniłem na 8 bo jest w nim wszystko co powinno być w komedii dobre dupeczki akcja humor i przygoda wszystko jest w tym filmie za to dla mnie Forest Gump to nie jest komedia tylko dramat, jak można o Forest Gump powiedzieć dobra komedia przecież to nawet koło komedii nie stało jest wiele takich tytułów jak Forest ( bo jak komedia może byc dramatem a dramat komedią >???<) jakiś paradoks.
    W komedii najważniejszy jest humor jeżeli podczas oglądania komedii chociaż raz się przysmucisz to komedia jest do du...py.
    Ja uwielbiam straszny film, nagą broń depresję gangsera itp. może w oczach nie których jestem nie normalny ale mi się wydaję że to oni nie mają poczucia humoru i bardzo im współczuję.

Pozdrawiam.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: