skt84 skt84

Czy ekranizacja takiego filmu jest wogóle możliwa? Pewnie byłby skrajnie brutalny. No i kto by zagrał głowną rolę? Przecież ten koleś to wielki skurczybyk. Może to się skończy jak ekranizacja dragonballa? Jednak po tym reżyserze spodziewam się czegoś naprawdę konkretnego.

• PrzemoC_ PrzemoC_

mam gdzies sciagnietty kiedys z sieci filmik krotkometrazowy "Lobo-Paramilitar X-MAs"... Jakies 13minut na podstawie odcinka jak Lobo dostal zlecenie od krolika wielkanocnego, zeby zabic mikolaja... Zrobiony naprawde bardzo dobrze (jak na 15lat temu) i jesli tylko film stalby na takim poziomie, to solidne 8/10...

• dezertx dezertx

Raczej zrobią z tego drugiego Hellboya. Ot niby zły, ale dobry.

• xardos4 xardos4

jak dla mnie ekranizacja "prawdziwego" komiksowego lobo jest poprostu niemozliwa panuje za doza cenzura ....jakos niemoge sobie wyobrazic ekranizacje postaci ktora ..wymordowala cala swoja planete ..tylko po to by byc jedynym ze swojego gatunku , ktory zabije 5 letnie diecko za odpowiednia cene...i pamietajmy ze w wolnej chwili hoduje kosmiczne delfiny i przemierza kosmos na motoropodobnym scigaczu ....ale kto wie moze cos wyjdzie z tego filmu :D

• maxreal maxreal

Nie podniecajcie się tak chłopaki, Loba nie będzie:>, bynajmniej nie w najbliższym czasie, a Guy ritchie w ciągu najbliższych dwóch lat ma dwie premiery, i na pewno żadna z nich to Lobo, gdyby go kręcono już dawno były by zdjęcia lub inne materiały. Szczerze pisząc jest to ekranizacja na która najmocniej czekam, aczkolwiek wiem że nic z niej nie wyjdzie, bo byłby zbyt duży Hardcore. No chyba ze Rodriguez, Aleksandre Aja, Lexi Aleksander, lub ktokolwiek inny z listy "niebojących się hollywódzkich decydentów" postara się o tę ekranizację.

• skt84 skt84

No jednak czytając komiks raczej trudno mieć o Lobo pozytywne zdanie bo przecież czytając komiks zawsze lubiłem go za ten surrealizm jaki tam występuje. Nie ma tam podziału na dobrych i złych, powiedział bym, że wszyscy są źli a najbardziej Lobo którego sam jako osoby nie lubię bo to wredny skurczybyk który ma tylko jedną wadę (zawsze dotrzymuje słowa) no i nie chciałbym mieć go za kumpla czy tym bardziej wroga. No i lepiej nie stawać mu na drodze bo wiadomo jakie ma podejście do żyjących. Moim zdaniem kroi się gniot przez wielkie G dlatego będę baaardzo ostrożnie podchodził do tego tytułu. I myślę, że protesty pojawią się już w momencie jak zobaczymy aktora który zagra Lobo jestem niemal pewien, że nie będzie spełniał oczekiwań nikogo z fanów.

• megakruker megakruker

w sumie to moze i masz racje ale po tym jak go dupencja rzucila nagral dobry film z sherlockiem wiec moglby sie przelamac i zrobic kur......a ten film!!!!!!!!!!! bo lubie ta postac

• pigvomit pigvomit

Zastanawiałem sie nad tym kto mógłby to przenieść dobrze i stawiam na Rodrigueza. Sin City bardzo wiernie odworzył, udało mu się uchwycic klimat komiksu. Byłaby to kosztowna produkcja, a żeby Lobo wyszedł dobrze musiałby byc bezkompromisowy, a więc producentem musiałby być sam Rodriguez, żeby producenci nie majstrowali przy scenariuszu próbując dopasować go do jak najszerszej publiczności. Mógłby zagrac Loba Jason Momoa, ma posturę, na Conana sie nadawał. Jeśli Ritchie bedzie to robił, to napewno nie za swoje pieniądze, film bedzie poprostu papką dla przeciętnego zjadacza popcornu.

• J_Guana J_Guana

Komiks "Lobo" powininnien zostać komiksem. Staram się nie być źle nastawiony, ale tak to widzę.

• Bodek_3 Bodek_3

Moim zdaniem mogliby zrobic animacje, a nie film aktorski. Wtedy mialoby to sens.

• mackal83 mackal83

Lobo jest sens wydać pod warunkiem , że dostanie znaczek 18+.
      Film musi być tak samo mocny jak komiksy.
      ,,Więcej grogu dla Lobo''.

• Nightmare_Sally Nightmare_Sally

Ten reżyser nie robi szmir, wręcz przeciwnie. Dlatego spodziewam się dobrego filmu :)

• skt84 skt84

Ja będąc pesymistą liczę tylko na miłą niespodziankę... Ale tak szczerze to po cichu marzę o czymś tak mocnym jak komiks.

• Lobocop Lobocop

Jakos kreca Hostele i inne Domy tysiaca korpusow a niby nie mogliby dostac pozwolenia na krecenie Lobo. Hm jest w tym jakis sens?

• skt84 skt84

Patrząc na filmy bazujące na komiksach można nieźle się przejechać mimo wszystko. A co jeśli na siłę będą chcieli zrobić z Lobo bardzo pozytywną postać? Zrobili tańczącego spidermena to czemu nie mieliby zrobić z Lobo obrońcę ludzkości :) Już widzę tą lawinę negatywnych postów, jednak najgorsze będzie to, że ludziom film może się podobać, także protesty będą przykryte masą wypowiedzi neokidów czy trolli.

• Lobocop Lobocop

Oczywiscie ze nie zrobia z Lobo obronce ludzkosci, chyba ze dostalby takie zadanie zeby np. zabic Osame :P Film o Lobo musialby byc po prostu jakby kolejnym odcinkiem komiksowym i tyle. Ot co dostaje zadanie, wykonuje zadanie, odbiera nagrode, koniec filmu. Esencja by bylo to jak wykonuje to zadanie, ile obroncow jego celu musialoby zginac, jak bardzo bylby film nasaczony czarnym humorem w jaki sposob pokazano by Lobo by przekazac widzowi ze to kawal s******a z jedna zasada moralna "dotrzymac danego slowa".

• Hideki_zuo Hideki_zuo

niech zrobią Superman vs Lobo i sprawa harcerzyków w filmie będzie rozwiązana

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: