Z całego filmu najlepszy jest chyba plakat.
Co do obrzydliwości - pokazanej niewiele, jeśli zaś sobie wyobrazimy, co poczuła "część środkowa", gdy ktoś nasrał jej do gardła, to śniadanie może się nam cofnąć. (Pomijając fakt, że części środkowej też mogłoby się ulać - z powrotem do odbytu części przodującej, a już więcej prawdopodobne jest, że po prostu by się tym cudzym gównem udławiła).
Pomysł szalonego doktora Mengele...znaczy Heitera realizującego swoje nowatorskie pomysły - wyborny. Sam doktor wyglądający jakby ciągle miał zatwardzenie - też na plus. Temat gastryczny potraktowany lekko - zważywszy na fakt, że tak wykształcony dr musiał zdawać sobie sprawę z funkcjonowania układu pokarmowego i o ile pierwsza część stonogi działała bez zarzutu (za wyjątkiem ewentualnego zakażenia, jak sobie obsrała ranę pooperacyjną odbytu), to logiczne, że druga będzie miała notoryczne zatwardzenie, a do trzeciej pewnie nic nie dotrze, wszak ludzki układ pokarmowy to nie jest prosta rurka.
To było coś, co od razu rzuciło mi się w oczy :D. Stanowczo obniża wiarygodność psychopatycznego doktora (no ale to już sprawa reżysera, co to omijał lekcje biologii;P)
Moment aż do przybycia tych dwóch niepełnosprawnych umysłowo panienek do posiadłości dra, przypomina "najlepsze" dreszczowce wszechczasów ;)Głupota, nielogiczność niewiast biegających nocą w szpilkach po lesie....mmmm...to co misie lubią najbardziej...od razu pobiegłam po drugie pudło popcornu...
Parę zabawnych tekstów i ostatnia scena, gdzie część przodująca popełnia harakiri (chociaż w sumie, to nie harakiri, ale ładniej brzmi), a część końcowa zdycha z wycieńczenia - albo na sepsę, sprawiło, że mimo niskiej oceny, którą wystawię nie żałuję, że obejrzałam ten film.
- bazadziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 5 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
pojutrze (USA)
odcinek: s2e10
-
- społecznośćrecenzje użytkowników
-
Prosta historia