wielkiznawca

film petarda. nie chcialbym poznac osobiscie kogos komu ten film sie nie podobal, ale uwazam ze kazdy ma prawo byc nadetym palantem bez poczucia humoru. tolerancja i zyczliwosc sa wazne, dlatego szanuje tych, ktorzy maja inny gust

• czlowiekczlowiekowi czlowiekczlowiekowi

które momenty w tym filmie są wg Ciebie śmieszne? ten film to nieporozumienie, myślę że nikomu o zdrowych zmysłach ten film się nie podobał, dziwie się kilku znanym aktorom że zagrali obok Sandlera w tym gniocie, filmu stanowczo nie polecam!!! Zresztą jak większości filmów z A. Sandlerem, są po prostu kiepskie dla ludzi baaardzo niewymagających.

• Akrinix Akrinix
      ocena: 7

To, że Ty drogi forumowiczu w realnym świecie jesteś nihilistą nie oznacza, że możesz oceniać wszystkich według swojej własnej miary. W tym momencie przedstawiasz siebie jako egoistę, a to nie pomaga w kontaktach między ludzkich. Osobiście oceniłem film na 7. Nie jest to jak już wspomniałeś wymagające kino, jednakże czego Ty oczekujesz po komedii, przeznaczonej także, a właściwie przede wszystkim do warstw młodszych >12?

PS. Na przyszłość staraj się zachowywać podstawowe formy jakie używa się przedstawiając własne poglądy i zaczynaj zdanie z wielkiej litery. Wielkiznawca Ciebie też to się tyczy.

co ma do tego nihilizm? Nacpales się czegoś czy co? Zdanie będę zaczynał tak jak mi się podoba, co Ci sie podobalo w tym filmie? Chyba ze jestes w grupie wiekowej >12 to przepraszam...

• Akrinix Akrinix

Radził bym zapoznać się z tym pojęciem, a następnie zastanowić się nad powyższym pytaniem, gdyż wydaje mi się, że jeśli chciałbyś, sam znalazłbyś na nie odpowiedź. Drugie pytanie: Czy się czegoś naćpałem? > Ja zapytam, czy prawda tak bardzo Cię zabolała. Jeśli chodzi o początek zdania. Powodzenia na maturze. Poza tym rozpoczynanie zdania z wielkiej litery uczy się dzieci z podstawówki. Zaś: co mi się podobało w tym filmie ? - to akurat jest dobre pytanie. Z pewnością było to a właściwie była Reese Witherspoon grającą matkę Nicky-ego. Jednakże, jeżeli chodzi o mój wiek. Powinieneś wywnioskować, że dawno skończyłem lat 12, chociażby ze względu na stosowanie zasad poprawnej polszczyzny.

spr lepiej w słowniku co znaczy to pojęcie a następnie pomyśl jesli potrafisz jak się ono ma do mojej wcześniejszej wypowiedzi... Nie jestes kimś kto ma prawo mnie pouczac, dyskusja dotyczy filmu a nie tego jak kto zaczyna zdanie, jesli masz jakies sklonnosci do poprawiania innych to zostan moze nauczycielem. A twoja wypowiedz ze podobala ci sie R. Withe. w filmie i dlatego oceniles go na 7 swiadczy o twoim poziomie intelektualnym i guscie filmowym, gdzie filmy oceniasz pod katem czy gra w nim fajna laska. pozdrawiam palancie ;)

• wielkiznawca

ogladalem wczoraj i jednak nie byl taki smieszny jak 9 lat temu w liceum. moze przesadzilem z tym komentem. bylo minelo.

• Akrinix Akrinix

Rozumiem, że przez te 3 dni postarzałeś się o 9 lat.

• wielkiznawca

nie rozumiesz. pomysl jeszcze troche

• Akrinix Akrinix

Chyba zgubiłeś się w swoim przesłaniu, bo na pierwszy rzut oka tak właśnie można odczytać to co napisałeś.

ta wypowiedzia wlasnie prezetujesz swoj poziom intelektualny... to ze gosc ocenil kilka dni wczesniej film nie oznacza ze zrobil to w wieku kiedy byl 9 lat mlodszy. Przez ludzi twojego pokroju filmweb staje sie coraz mniej wiarygodny i ciekawy p.s gdzie w wypowiedzi wlelkiegoznawcy widzisz przeslanie, zanim zaczniesz uzywac pojec spr ich znaczenie!!!

• Akrinix Akrinix

Analizując wypowiedzi innych spróbuj odnosić się nie tylko do jednej wypowiedzi. Napisałem chyba w poprzednim poście powód mojej oceny. I tak Panie Inteligencie dziękuję Ci, że pochwaliłeś się swoim geniuszem i uświadomiłeś mi tak trudny w dedukcji fakt. Doprawdy trudno było zrozumieć przesłanie wielkiegoznawcy. Tymczasem ja chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że ludzie tutaj, wygłaszają swoje zdanie skrótowo i niekonkretnie. W dodatku pomijając przy tym podstawowe treści poprawnej polszczyzny, jak choćby rozpoczynanie zdanie z wielkiej litery. Myślę, że Ty również masz ten problem.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: