Perykles Perykles

Mam inne informacje na temat obsady w Mad Max 4 więc ciekaw jestem skąd wyszło, że będzie grać Tina i Downey Jr, trzeciego gościa nie kojarzę.

"George Miller odnalazł następcę Mela Gibsona. Tom Hardy i najprawdopodobniej Charlize Theron mają pojawić sie w obsadzie filmu Mad Max 4." - moje info z Outpost'a.

Mam wrażenie, że ktoś sobie jaja robił jak umieszczał obsadę w najnowszym filmie, może o te punkciki chodziło co to się zbiera "for fun".

• Axel Axel

Bo taka miała być obsada gdy mówiono o projekcie "Mad Max: Fury Road". Teraz niby nieaktualna. Niemniej nie wiem po co to kręcić skoro Mel Gibson nie zagra Maxa tylko ktoś zupełnie inny.

• Perykles Perykles

Ja tam nie będę na to marudził, jaka konwencja filmu taki aktor. Jakby chcieli zrobić dylematy staruszka w świecie postapo wzięli by Mela, chcą odświeżyć stary hicior biorą nowego młodzika :) tak mi się przynajmniej wydaje.

• shizonek shizonek

Hmm.. ciekawe, co tu robi RDJ. Na razie jak widzę, niewiele wiadomo na temat filmu. Turner? To chyba jakiś żart;)

• madmax707

Bez Gibsona ten film się nie uda !!!!!!

• Davus Davus

A dlaczego? Było już kilku Bondów, kilku Batmanów, teraz może być kilku Maxów. Ja tam wolę Hardy'ego od Gibsona. :P

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: