Bloody_Hell Bloody_Hell

Kiedyś mi się obiło o uszy, że Maxa ma grać Downey Jr. i informacja ta spowodowała u
mnie uśmiech od ucha do ucha i w ogóle horror szoł. Od razu w moim mózgu powstał
obraz owego aktora siedzącego na pustkowiu, przy ognisku, z rozwichrzoną, biąła od pyłu
czupryną i umorusaną facjatą. Niestety Maxa będzie grał Tom Hardy, który mi nijak nie
pasuje. Ogólnie im więcej newsów tym mam większe wątpliwości co do klasy tej produkcji.
A to że w 3d, a to właśnie obsada. Możemy zapomnieć o klimacie 70s czy 80s... Chyba to
będzie trzepanie kasy na popularności starszych części.
Ok... może wyjśc rewelacyjnie... I obym się mylił z moimi wątpliwościami.

• astrawa astrawa

Oglądałeś Rock n' Rolla albo Incepcje?? Tom Hardy był w tych filmach zajebisty, życzę mu wielkiej kariery

• kath_5

Do tego Bronson i The Take.
      Hardy chociaż mało znany, jest naprawdę dobrym aktorem. Potrafi wczuć się w graną postać, a jego głos często powoduje dreszcze. Tak jak nie ocenia się książki po okładce tak nie wolno oceniać aktora po jednej roli.
      Powtarza się sytuacja jak z Drużyną A, ludzie to było dawno temu, teraz jest tyle nowoczesnej techniki więc nie nastawiajcie się negatywnie. Wiadomo, to nie będzie to samo ale od razu źle?

• Bloody_Hell Bloody_Hell

Incepcja-dupecja.

• bokser_Ken_Wywietrznik

Polecam Bronsona, widać że nie ja jeden. Facet ma przyszłość w tego rodzaju kinie....

• użytkownik usunięty

Zgadza się. Hardy jest świetnym aktorem. Widzę go idącego śladami takich jak Rober DeNiro czy Daniel Day Lewis. Wierzę, że nawet jeżeli Mad MAx 4 będzie kiepski to on zagra świetnie. Idzie do oczekiwanych premier.

• sekta998

Hardy świetny aktor. Rozjebał system w Bronsonie a w Incepcji przyćmił Di Caprio.

• sokoleokoo2

Panowie spokojnie - potwierdzam zagrał świetnie w Incepcji ale Dicaprio również się Popisał.

Problem Polega na tym że to Max - tu widziałbym Mark Wahlberg'a - nic poczekamy zobaczymy, co z tego wyjdzie, oby tylko nie zniszczyli legendy !!!

• Axel Axel

JUŻ ZNISZCZYLI. Same wieści o tym filmie są przerażające.
        Skoro zniszczyli serię "Terminatora" to i "Mad Maxa" zniszczą. Czego ty oczekujesz?

• Jonczyq_2 Jonczyq_2

serię terminatora zniszczyli kręcąc 3 część. jedynka to klasyk w każdym calu, dwójka była nie potrzebna ale na szczeście nie spierniczyli jej i również jest zajebista , ale trójka to porażka kompletna. juz bardziej podobał mi sie terminator - ocalenie. tyle w temacie

• diana6echo diana6echo

do aktora nic nie mam, ale czy-de? ja pierniczę.. nie ma takiej siły, która zaciągnęłaby mnie na seans czy-de gdzie trzeba zakładać durne gogle

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: