llubellak llubellak

ale patrząc na obsadę, za dużo tu młodych, ładnych, wygładzonych dziewcząt. przecież to ma być film opowiadający o zagładzie, o końcu cywilizacji człowieka a tu dziewczyny jak do American Pie. to ma być kino familijne czy głupia komedia dla nastolatków? aż boję się pomyśleć o charakteryzacji tych dziewczyn, żeby nie wyszło coś w stylu Resident Evil Zagłada ( film bardzo lubię ), główne bohaterki zawsze elegancko uczesane, umalowane, uśmiechnięte i w dodatku bardzo ponętne- tak trochę dziwnie szczególnie w świecie gdzie wszystko zdechło

• michal055 michal055

Przypominam że główna postać kobieca w filmie ma nie mieć ręki, co może sugerować brak pań wyglądających na ,,zadbane" .

• llubellak llubellak

co nie zmienia postaci rzeczy że w porównaniu do pierwszych części, za dużo tu kobiet w obsadzie. w 1 była żona Maxa, w dwójce dwie drobne role kobiecie no i w 3 niezapomniana Tina. tutaj za dużo ładnych dziewcząt co może oczywiście cieszyć oko ale mam mieszane uczucia jak to wpłynie na jakość filmu

• Paracelsus Paracelsus

mam nadzieję, że przynajmniej będzie mieć cycki... cycki muszą być, to podstawa!

; )

• Hasan_ Hasan_

W dzisiejszych superprodukcjach cyckow juz nie pokazyja - golizna zawyza "rating" czyli od jakiego wieku mozna dany film obejrzec a co sie z tym wiaze mniej osob film moze obejrzec = mniejsze zyski. A co do kobiet w filmie to raczej watpi czy jakies ckliwe babskie kino z tego zrobia.

• Paracelsus Paracelsus

prędzej Tom Hardy pokaże goły tyłek niż ujrzymy kawałek cycka, takie mamy teraz trendy : P

eh, kino schodzi na psy

• Hasan_ Hasan_

to Ty wolisz totalna golizne jak w starych polskich i ruskich filmach? albo ewentualnie w Californication ?

• ToczacyGlaz ToczacyGlaz

Charlize Theron całkiem nieźle poradziła sobie w filmie Monster, raczej nie będąc tam zbyt "ładną i wygładzoną".
    Myślę więc, że i tu nie musi tak właśnie wyglądać.

• llubellak llubellak

mój błąd, pisząc swój post powinienem uwzględnić właśnie tę aktorkę, że co jak co Ona da sobie radę. mój niepokój wzbudzają pozostałe aktorki które co jak co, pasują dla mnie bardziej do następnej American Pie. obym się mylił

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: