mtymieniecki mtymieniecki

bez Gibsona nie ma Mad Maxa!

• Valeriusz Valeriusz

dokładnie, wkońcu gibson aż taki stary dziad nie jest żeby zmieniać obsadę

• buttongts

Popieram. Bez Mela Gibsona nie bedzie tego samego filmu.

• BBRodriguez BBRodriguez

moje serce się raduje :D

• Legion212

Niestety to prawda ale mel jest już zbyt stary by odegrać Mad Maxa no chyba że chcecie by max był emerytem.
    A 2 to lepiej żeby nie robili ze względu że spaprali 3 część która nie zasługuje na tytuł Mad Max to obecne wskrzeszanie starych filmów bądź gier stoi na tragicznym poziomie i zrobią z tego punishera bez fabuły.

• BruHaw BruHaw

Mnie wystarczy, że reżyser się nie zmienił. A obsada sobie poradzi.

• EvilMonkey EvilMonkey

Tak jak bez Adama Westa nie ma Batmana ;)

• Gh0st Gh0st

Co innego adaptacja komiksu, a co innego robienie remaka lub kontynuacji filmu.

• vidarr09 vidarr09

Wszystko się zmienia nawet role.
    Według mnie to nic nie szkodzi że nie gra Mel Gibson. Pewnie wyszła by taka sama popelina jak wyszła z czwartą częścią Indiany Jonesa gdzie przemarszczony Harrison Ford smiga jak młodzian. Bardzo lubię Indiane Jonesa ale powroty tych samych aktorów nie są wskazane w niektórych przypadkach a takim przypadkiem jest Mad Max. Mel Gibson zdziadział i dupsko mu siadło. Woli krzyczec antysemickie hasła i użalać się nad soba niż wziąć się w garść. Nie oszukujmy się... Mad Max to już nie jest dla niego...

• vidarr09 vidarr09

Mel ześwirował, woli jeździć pijany i krzyczeć antysemickie hasła... Jego czas minął ;]
    Ale szanuję go bo to jeden z moich ulubionych aktorów.

• Dzidas Dzidas

Nie rozumiem co jazda po pijaku i antysemickie hasła mają wspólnego z aktorstwem. Nie obchodzi mnie co on robi w wolnym czasie, choćbym tego nie popierał.

• gex221

Bedzie wielki kupol bez Mela.

• marcinek77

j.w.

• kuba2011

Mad bez Mela..szkoda

• danteusz danteusz

Hardy>Gibson

• seba23_filmaniak

A mi psuje byle by coś nowego ,i efekciarskiego nakręcili

• marcinek77

Moga krecic ,ale nie Maxa. Ja sie wychowałem w erze vhs wiec dla mnie Max zawsze będzie kojazony z Gibsonem.Pozdrawiam wszystkich

• KONRAD_22 KONRAD_22

Nie wiem dlaczego chcą na siłe przedłużać serię. Słyszałem że Zabójczą broń też chcą zrobić nową i to bez Glovera i Gibsona. Niektórych serii nie można przedłużać w nieskończoność wiedzieli o tym choćby twórcy Gwiezdnych wojen (pomijam fakt wydawania w 3d) czy też Władcy Pierścieni (który to jest na podstawie książki i nie mieli jak przedłużyć). Zmieniam zdanie wszyscy chcą tylko zarobić ...

• marcinek77

zgadza sie dzisiejszym swiatem ządżą dwie rzeczy dupa i kasa

• mhrocznyszatan mhrocznyszatan

Dzięki tej kasie masz całkiem sporo niezłych filmów do obejrzenia, więc nie marudź.

• mhrocznyszatan mhrocznyszatan

A tym czasem Lucas szuka środków na zrobienie nowej trylogii, a producenci władcy pierścieni robią Hobbita...

• Davus Davus

Oj tam, tak jak Bonda miało nie być bez Connery'ego. :P
    Czasy się zmieniają, mityczne filmowe postaci żyją nadal - nawet, jeśli odtwarzający ich aktorzy zostają zastąpieni nowymi. Zawsze tak było, jest i będzie.
    Zresztą: Hardy jest lepszym aktorem od Gibsona i jeśli scenariusz będzie miał ręce i nogi, a efekty specjalne nie będą główną atrakcją filmu - to może być dobrze. Ja czekam. :P

• Lecho1523 Lecho1523

Hardy da rade.

i bardzo dobrze, może wreszcie zrobią z tego coś lepszego

• marcinek77

niezłe filmy kpisz sobie teraz nie ma juz kina

Współczesne filmy mają lepszą kondycję, powstały takie przełomowe obrazy jak Drive czy Wstyd a do tego mógłbym wymienić wiele innych i lepszych tytułów. oczywiście zawsze był wysyp gniotów, ale z przeszłych lat zostały zapamiętane głównie dobre pozycje.

Mad Maxy dla mnie są i pozostaną przeciętniakami bez wyrazu. Czekam na Fury Road bo może reboot bardziej mi podejdzie.

• garnol garnol

"Współczesne filmy mają lepszą kondycję", ktoś tym tekstem jaja sobie robi. Seria MAD MAX to są jedne z lepszych filmów tam tych czasów.

Bo mają lepszą kondycję. Mówiłem, że wysyp gniotów był i zawsze będzie. Mad Maxa albo się lubi albo nie - należę do tych drugich.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: