LeoMessi86 LeoMessi86

W porównaniu do części pierwszej słaba...

• maly_198

Lepiej włącz mecz, a filmy kultowe zostaw w spokoju.

• griefdivision griefdivision
    ocena: 8

Dla mnie wręcz przeciwnie. W jedynce było dość dobrze widać mały budżet i ogólnie niedużo profesjonalizmu, a dwójka zrobiona już z większym rozmachem, pojawiają się kultowe rzeczy jak urwany rękaw i pies, nawet Gibson jakoś tak lepiej gra, mężniejszy jest. Dla mnie poezja.

• Sharik Sharik

Może ktoś wyjaśnić dlaczego benzyna była taka bezcenna, niezbędna do życia?

• LeoMessi86 LeoMessi86

Rozje... mnie xD! Na takich terenach gdzie tylko pustynie i pustkowia są to logiczne. Przecież trzeba przemierzać po kilkadziesiąt czy kilkaset km w poszukiwaniu dóbr, to chyba logiczne, że benzyna obok pojazdu jest najważniejsza ;)...

• Sharik Sharik

Moja reakcja na twoja niewiele się różniła.

W filmie zaakcentowali zapotrzebowanie na paliwo bardziej niż zaspokojenie pragnienia lub głodu. Oczywiste jest, że właśnie przy wodopoju znajdzie się to co niezbędne do przeżycia. Po znalezieniu takiego miejsca nie m potrzeby ruszać się gdzie indziej. Mimo to zgraja homosiów woli jeździć po pustkowiu zbierając więcej benzyny, by móc dalej jeździć po owym pustkowiu. Absolutni nic innego nie jest warte ich uwagi. Nie maja problemów z żywnością, nie maja problemów z woda. Koledzy mogą sobie (około 50-100 osobowa załoga) pozwolić na oblężenia i pościgi wszystkimi swoimi pojazdami kilka dni (może tygodni?) bez przerwy dookoła jednego miejsca, zagródki.

• artuss0 artuss0
            ocena: 8

Banda Humungusa,to nie typ osadników,rolników, lecz drapieżców,,Znalezli żródło ropy,a że przemieszczali się,nie rowerami,czy konno,a samochodami i motocyklami,chcieli zagarnąć rafinerie dla siebie.Masz paliwo,,,możesz zajmować sie ulubionymi zajęciami--podróżować,,, rabować,, gwałcić itp...Skoro osadnicy nie chcieli oddać paliwa po dobroci,to logiczne że robactwo....)za wszelką cene starało się zdobyć osadę,Zauważ że na samym początku,zdobyli spory zapas paliwa na 4 pojazdach zwiadowców,szukających ciągnika,,

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: