Ostatnio byłem u takich handlarzy co to sprowadzają różne śmieci z niemiec, zaczynając od mebli a kończąc na widelcach dosłownie wszystko i u jednych z nich znalazłem kasetę vhs z filmem Mad Max 2, kupiłem ją tylko wyłącznie dla opakowania żeby mieć oryginalne na moją kasetę, w domu włączyłem żeby się pośmiać z niemieckiego dabingu, kurde nawet oryginalny bas Falcona zastąpili dźwiękiem chyba cztero cylindrowej beemki porażka, ale teraz najważniejsze kiedy po pierwszej scenie pojedynku na drodze normalnie Maks po odsłuchaniu pozytywki odjeżdża (aż mnie zatkało) tym razem Max podszedł do drugiego samochodu który wcześniej koziołkował i leżał na dachu, otworzył drzwi od strony kierowcy upewnił się że ten jest nie przytomny (lub nie żyje) a następnie za pomocą węża wypuścił paliwo z baku a z bagażnika wydostał karton karmy dla psów którą zajadał w późniejszych scenach(jeżeli przyjrzycie się uważnie temu samochodu, to jak Max odjeżdża widać że jest splądrowany) . Dokładnie obejrzałem opakowanie i doczytałem się że jest to wersja tak zwana "super reżyserska" dłuższa od oryginału o33min, mimo że jestem fanem tego filmu wcześniej nawet nie spotkałem się ze zmianką że taka wersja istnieje. A wracając do filmu to jest jeszcze bogatszy o sceny wyłapywania "tych dobrych" kiedy jada na poszukiwanie ciężarówki, są to sceny dość brutalne i pewnie dlatego nie znalazły się w oryginale. Wszystkich co posiadają taki film w języku Polskim proszę o kontakt.
- bazadziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
za 4 dni (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
jutro (USA)
odcinek: s2e10
-
- społecznośćrecenzje użytkowników
-
Prosta historia