Jachu95 Jachu95
ocena: 7

Choć film na początku był trochę nudny, potem się rozkręcił. Klasyka lat 80-tych, świetny
klimat, dobre zdjęcie. Warto obejrzeć.

• użytkownik usunięty

Popieram :) dzis obejrzalem cala trylogie :) stwierdzilem po tylu latach ze warto nadrobic zaleglosci i sie mile zaskoczylem :) naprawde fajny filmik, klimat i ciekawie pokazana post apokaliptyczna wizja swiata :) wg mnie jeden z najfajniejszych filmow lat 80tych.

• lektor_

Oglądałem ten film 25 lat temu miałem wtedy 10 lat film był ok. Lecz po obejrzeniu go wczoraj stwierdzam otwarcie, że był nudny ledwo dokończyłem.

• Jachu95 Jachu95

Początek jest tylko nudnawy, ale końcówka miażdży!

• kamilou kamilou
        ocena: 9

Nie wiem, jak to się stało, że pierwszego Mad Maxa obejrzałem po raz pierwszy w życiu dopiero w XXI wieku, ale film dosłownie miażdży swoje obie kontynuacje, które znam od dziesiecioleci. Chyba zaczynam pomału stawać się "fanatykiem staroci". Jak dla mnie film równie kultowy, co "Wejście Smoka" z Brucem Lee- czyli po niezliczonej ilości podróbek i plagiatów nadal ten film miło się ogląda, mimo, że fabuła do przewidzenia od pierwszego ujęcia :)

• myszczur
    ocena: 9

Film jest jeszcze z lat 70tych ;)

• Bodzepor Bodzepor

Trochę przez sentyment dałem mu 7, bo początek jest po prostu nudny, mocno chaotyczny i zwyczajnie słabo zrobiony. Druga połowa znacznie lepsza.

• Havard Havard

Nie potrafie wskazac nudnego fragmentu. Od poczatku do konca, wspanialy. Niestety nie powiem tego o pozostalych czesciach...

• Havard Havard

I tu palnalem glupote :) gdyz mialem na mysli czesc 2 "wojownik szos"

• Muhomorniczy

Właśnie odwrotnie. Końcówka taka sobie reszta super.Klimat napięcie.Nudzić to ja sie zacząłem jak on sie zaczął mścić z tym że nie trwało to długo i b.dobrze.

• Havard Havard

Coz... film zostawia duzo do zyczenia... Przyczepic sie jest do czego i nie ma sensu wyliczac. Lepiej go polubic takim , jak go stworzono. Zeby zachowac obiektywizm :) kiedy go pierwszy raz obejrzajem, byl niemalze nowoscia i sie wtedy nie czepialem ... :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: