Mati_cmg Mati_cmg
ocena: 7

jest gorsza od następnej wczoraj miałem okazje pierwszy raz obejrzeć ten film podobało mi sie w nim to że był zrobiony zupełnie inaczej czuć było wiek tego filmu teraz on by raczej sie nie przyjął ale kiedyś to był hit i rozumiem ludzi którzy mają go w ulubionych mnie nie zachwycił podobało mi sie jedynie to że był kręcony w Australii i gra aktorska Gipsona i jego filmowej żony Film to typowy klasyk gatunku i pierwowzór dlatego chyba ma taką ocenę akurat w tym przypadku jestem w stanie zrozumieć

• Kung_Fu_Master Kung_Fu_Master
    ocena: 8

Zgadzam się, część druga jest lepsza. Ale pierwsza też jest bardzo dobra, znacznie lepsza od trzeciej hollywoodzkiej produkcji.

• Subterranean Subterranean
      ocena: 7

dokładnie... trzecia to była porażka.. jakieś kopuły gromu, wioski zagubionych dzieci, zero klimatu poprzedników.

• Hal_Jordan Hal_Jordan

mam, niestety, to samo odczucie co szanowni przedmówcy...

• S0LTYS

Człowieku! Twojej wypowiedzi nie da się zrozumieć! Naucz się używać znaków interpunkcyjnych, bo nie wiadomo, gdzie się kończy, a gdzie zaczyna zdanie.

• Golicyn Golicyn
    ocena: 4

Niestety masz racje. Pierwsza część to porażka. Film ciężki i przede wszystkim bardzo irytujący. No cóż, klasyka to nie zawsze znaczy, że dobra...

• ministerfinansow ministerfinansow
      ocena: 6

popieram przedmówcę,
      zgadza się wszystko

• Sancho5 Sancho5
        ocena: 8

Jak dla mnie jedynka lepsza od 2( nie mówiąc już o 3 , bo to porażka ) ale szanuje wasze zdanie . :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: