voolgin

ocena 5,6? pier...... dzieci tylko by avatarow agladaly:/ te starsze filmy sa lepsze niz te nowsze

• Axel Axel
    ocena: 9

Zgadzam się. Ten film zasługuje na ocenę co najmniej 7/10. Dzieciaki dają taką niską ocenę bo reżyserem był Stephen King - wielki mistrz tychże dzieciaków, którzy nie mogą znieść tego, że nakręcił on taki właśnie film.

• dooom dooom

Dokładnie, szczeniary rozdają teraz dychy śmieciom jak step up czy beat the world

• 5476 5476

nie wszyscy , nie wszyscy

• WARIACIK WARIACIK

Mnie zjechali ostatnio za transformersy bo oceniłem 3/10 ,więc nie mam pytań . Pozdrawiam.

• Savage44

Super film! można się przy nim wyluzować i poczuć wspaniały klimat lat osiemdziesiątych. W sumie ma on swój przekaz, nie bagatelizujmy tego, w latach 80' niektórzy już rozumieli, że automatyzacja\komputeryzacja ma wiele minusów. W końcu to co sami stworzyliśmy może się odwrócić przeciwko nam. Wszystko pokazane w lekki sposób ze świetnym efektami specjalnymi, wybuchy - czad, sztuczna krew - czad. Dzisiejsze kino akcji to śmieć. No i rzecz jasna za AC/DC ocena skacze do góry o jedno oczko ! :D

• kamil2123

Zastanawia mnie w jakim wieku musi być osoba pisząca "dzieci to ku**y " ...

• GodAs

A mnie jeszcze bardziej co znaczy to: "ku**y" , bo jeśli słuszne jest niecenzuralne skojarzenie które się samo nasuwa, to raczej nie można brać poważnie pod uwagę ocen ani wypowiedzi osobnika co pisze w ten sposób.
      A film jak na poziom Kinga zupełnie nieodpowiedni.

• rumpel86 rumpel86

W dzieciństwie byłem zafascynowany tym filmem. Te wielkie ciężarówy (a w szczególności ta z tą maską na masce:), to było coś. Miło wspominam ten film.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: