cheandler1111 cheandler1111

słowach:Ale szajs.

• eulogy_pl eulogy_pl

Nie oglądałem tego filmu,ale powiem Ci, że to wali po oczach !!:D

• kyod12 kyod12

no to ja Ci powiem coś w trzech słowach, a mianowicie: "idź do szkoły" ;] A co do filmu, to wystarczy przeczytać, że jest norweski ;]

• cheandler1111 cheandler1111

no i co z tego ze jest norweski ?to ze norweski to go ratóje przed tym ze jest chójowy.nic to nie zmienia.a co do dwuch słuw to pomysl dlaczego.i sie odeswij.pozdro.

• kangur_msc_CM kangur_msc_CM
        ocena: 6

aha, czyli popełnianiu możliwe największej ilości błędów w zdaniu jest jakiś głębszy sens? głębszy, niż "mam wyjebane na ortografię"?

a filmik mi się nawet podobał. no i muszę się zgodzić, że fakt, iż jest norweski raczej mnie zachęcił. Norweskie kino grozy raczej przyzwoite.

• uwieziona uwieziona
          ocena: 4

Raczej "mam wyj... na inteligencję" bo to troll...z Norweskich polecam "Hotel zła".

• ubikxxx ubikxxx
        ocena: 8

To że film jest norweski powoduje że masz szansę na nie zetknięcie się z plastikowymi Barbie w lesie i z Kenami ze strzelbami. I to go zdecydowanie "ratóje" już na wstępie. Dlatego apel we wcześniejszej wypowiedzi "idź do szkoły", jest jak najbardziej aktualny.

• cheandler1111 cheandler1111

Kiedy ja chodzę nawet maturę z polskiego zdałem ostatnio a film jest słaby już taki dla mnie pozostanie i będę szerzył myśl przewodnią moją:w dwuch słowach ALE SZAJS

• zenekHaha zenekHaha

Zgadzam się z cheandler1111 .Film pozbawiony jest głębszych dialogów i doi momentu zabicia autostopowiczki ,składa się głównie z ucieczki.Sam pomysł jest dobry ,ale akcja jest bardzo jednolita ,a koniec dało się przewidzieć.

• paulaa825
              ocena: 8

cheandler1111, umiesz człowieka rozbawić ;)

• uwieziona uwieziona

Ja raczej bym go skierowała do psychiatryka...Poza tym, nie wiem po jaką cholerę karmicie trolla i to tak żałosnego...

• abdon

można też w dwóch: "kup słownik"

• Sprite_87 Sprite_87
    ocena: 2

Ten film to kpina z widza

• El_Magiko El_Magiko

skad wiesz, moze tworcy sie starali?:)
      jest dokladnie tak jak sie spodziwalem, wiadome bylo co bedzie w tym filmie i sie nie zawiodlem, podrzedny horrorek na 4/10

• Sprite_87 Sprite_87
        ocena: 2

Starali się zakpić z widzów? hehe
        A ja myślałem, że to będzie film na bazie gry. Na bazie gry ni był i moim zdaniem był barrrdzo podrzędny ;-)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: