cooler_kk cooler_kk

Jeśli to jest na podstawie tej zajebiście brutalnej gry Manhunt, to by było spodko, chociaż nie przypominam sobie by w grze była postać Pułkownika Evertona Congera. Mój typ do zagrania roli Casha To Vin Disel

• digital8 digital8

niestety muszę cie zawiesc, ale to nie jest na podstawie gryyyy, tylko ksiazkiiiiii

• Michal1992 Michal1992

http://www.imdb.com/title/tt0481131/ [www.imdb.com/title/tt04...] hehe też tak myślałem odrazu i musiałem obczajić ten tytuł ale filmów na podstawie gier jest coraz więcej bo ma być Onimusha i Metal Gear Solid ;-)

• Przemas Przemas

niedługo pojawi się też film HITMAN z Vinem Dieselem świetnie posuje do tej roli będzie też SPAYHUNTER z the Rockiem w roli głównej

• Mateo_SF Mateo_SF

Dobrze że nie na podstawie gry, bo Manhunt jest niewarty uwagi ze względu na panującą nudę!!!!! Gra mi się znudziła po pół godzinie grania.

• Kuros Kuros

Film na podstawie gry mógłby być niezły, a zwłaszcza brutalny i krwawy :)

HITMAN nie będzie z Vinem Dieselem.

A gra Manhunt - bardzo dobra i grywalna skradanka. Niezła grafa i potężny klimat. Grałem w nią kiedyś całkiem sporo. I nie zgodzę się, że jest nudna ;)

• Przemas Przemas

Pisałem to prawie rok temu teraz wiem że w Hitmanie nie zagra Vin Diesel,ale wtedy był brany pod uwagę.A co do Manhunta ciekawe jak wyszła druga część tej świetnej gry.Premiera już niedługo.

• david_filmos david_filmos

Oj jak ja nie lubie Vina Diesela. A co do filmów na podstawie gier - to raczej nie jest dobry pomysł. Było już kilka takich prób i każdy wie jak się kończyły

• cokane87 cokane87

Wszystko zależy od reżysera, jak ktoś konkretny się za to weźmie, to i film będzie dobry. Jak potrafią ekranizować książki, to czemu mają gier nie ekranizować?
                  Teraz rynek gier przyciąga coraz więcej dobrych reżyserów, bo został zauważony i nie jest juz postrzegany jako zabawa dla dzieci, a pełnoprawne, prężnie rozwijające się medium.

• laaval

Fajnie by bylo jakby ktos zrobil film na podstawie scenariusza z Mass Effect. Sama gra to naprawde dobre sf

• użytkownik usunięty

Film na podstawie tej gry już powstaje.
                    http://www.filmweb.pl/film/Mass+Effect-2012-528718

• nat623 nat623

ja chce na podstawie manhunta :( taka fajna gra a jaki film byłby ciekawy

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: