xxxfilmen

skoro oceniają film zanim powstał powinni zakazać tutaj dzieciom sie bawić,czytajcie lepiej książki bedziecie mądrzejsi.

• BBRodriguez BBRodriguez

Czemu wszyscy zawsze się czepiają takich rzeczy? Mnie to vvkurvvia. Zajmij się czymś pożytecznym zamiast narzekać na jakieś kilkanaście głosów, które i tak staną się nieważne gdy po premierze posypie się tysiąc innych ocen.

• xxxfilmen

a jak film sie okarze badziewiem to co wtedy? bo gra Harisson Ford to wysokie oceny? ja widziałem ocene Niezniszczalnych ,same gwiazdy graja ,co za ocena filmu ... to musze go obejrzec a co się okazuje ..a film okazał się GNIOTEM !!!

• aniol12 aniol12

nawet jak sie okaŻe badziewiem to ocena mu spadnie. pomyśl pierw zanim coś napiszesz

• xxxfilmen

sraja muchy bedzie wiosna? jak bedzie miał 8 srednia to odrazu mu nie spadnie jak beda pozniej dawac 3 albo 4? a ty lepiej pilnuj co w niebie aniole a nie co sie tu dzieje.

• aniol12 aniol12

widze że rozjuszyłem maluszka, no cóż ty dobranocka i do spania a nie za filmy sie zabieraj cholerny gówniarzu

• aniol12 aniol12

chryste dobra wróżka 10/10 a silent hill 4/10. miałem racje nie zabieraj sie za filmy

• xxxfilmen

tak sobie możesz mówic do swoich dzieci o ile je masz? mała to twoja pała jak co ? i nie gadaj mi tu o filmach co mam robic a co nie bo ty widocznie nie masz pojęcia o filmach? i nie potrafisz rożróznic komedi od horroru tak oceniłem po tak chciałem i film Dobra Wriożka jest dobry i nie tylko ja mam takie zdanie ale ty widocznie wolisz Mode na Sukces.

• xxxfilmen

tak sobie możesz mówic do swoich dzieci o ile je masz? mała to twoja pała jak co ? i nie gadaj mi tu o filmach co mam robic a co nie bo ty widocznie nie masz pojęcia o filmach? i nie potrafisz rożróznic komedi od horroru tak oceniłem bo tak chciałem i film Dobra Wróżka jest dobry i nie tylko ja mam takie zdanie ale ty widocznie wolisz Mode na Sukces.

• aniol12 aniol12

lecz się cwelu to co piszesz świadczy co najwyżej o twojej głupocie, pała może mała ale chociaż ją mam nie to co ty

• xxxfilmen

cwelem to ty jestes? sam oceniasz jakies bajki? a mi tu wyskakujesz ze dałem 10 dobrej wróżce? zastanów się zanim coś napiszesz.

• aniol12 aniol12

wymień choć jeden film któremu dałem za dużo albo za mało. nic więcej nie powiem. i tak nic nie dotrze do twojego pustego łba. twoja głupota nie zna granic. w dodatku tak sie kompromitujesz z tą dobrą wróżką że szok

• xxxfilmen

ja nie oglądam Krola Lwa. masz chyba jakies problemy ,mama czy tata cie nie kocha.

• aniol12 aniol12

ciebie nie kochają oboje o ile ich masz bo jakbym miał takiego poje*banego syna to bym sie zastrzelił albo jego

• xxxfilmen

czlowieku chyba masz coś z główka za takie teksty ze bys syna zastrzelił powinnie cię sprawdzić tutaj albo całkowicie zablokowac?

• aniol12 aniol12

twa tępota mnie dobija

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: