jahidi_white jahidi_white

Kiedys przez przypadek widziałem na tvp2 a teraz bardzo chciałbymjeszczeraz ale gdzie??

• Co_lump Co_lump
    ocena: 10

Nie jest mozliwe bys widzial go w TVP2, bo ta stacja tego filmu nie wykupila :-) A film moze bedzie leciec wkrotce... ale nie wiem gdzie!

• jahidi_white jahidi_white

wiesz...dobrze wiedzie,że ty tak swietnie wiesz co ja widziałem..sugerujesz, że mi sie przysniło??

• Co_lump Co_lump

Nie, ale znam autora tego filmu i on sma twierdzi ze w TVP tego filmu nie moglo byc :]

• jahidi_white jahidi_white

Ejj to cos jest nie tak!! Bankowo była toTVP2. Jakaś 1 -2 w nocy w jakims cyklu filmow offowych...pamietam bo mój kolega też go w tym samym czasie oglądał-cały dzieńpotem o tym rozmawialiśmy:))

• Co_lump Co_lump

Fakt, lecialo w KinOFFkino na TVP Kulturze i ponoc byly jakies pozne powotrki na TVP2 podobalo wam sie?

• Lord_5

Znalazłem torrenta :D Oczywiście nie popieram ściągania filmów z sieci ;)

• Osek Osek

hej! moglbys mi podac namiar na torrenta, bo nie moge znalezc :(

• pro415 pro415

Film ten będzie 8 czerwca (czwartek) o godzinie 22:45 na TVP2.

• daro_3 daro_3

dzien pozniej bedzie tez na tvp kultura... ale w tym samym czasie polska bedzie ogrywac ekwador (i hope so) takze trzeba ogladac w czwartek na tvp2 ;-)

• Neverhood Neverhood

Marco P. i kilka innych produkcji Kantrabandy można kupić na ich oficjalnym koncie Allegro.

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=7466048

W tej chwili jest to chyba jedyny oficjalny kanał dystrybucji.

Ponoć też mają trafić do empików.

• kinomaniaczek kinomaniaczek
      ocena: 4

ano trafiły, widziałem dziś 4 filmy bodo na półce

• komentarz komentarz

Film ten znalazłem w repertuarze reaktywowanego i klimatycznego kina "Cytryna". Ma być on przez kilka najbliższych dni tam wyświetlany.

• polak1989 polak1989

Wystarczy się tylko zalogować, ściągnąć, rozpakować, i wpisać hasło.

http://darkwarez.pl/forum/filmy/1963139-marco-p-i-zlodzieje-...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: