szarobury1321 szarobury1321
ocena: 3

rozumiem, że minęło 30 lat od nakręcenia tego filmu, ale nie ma w nim NIC, za co mógłbym pochwalić twórców. bez klimatu, aktorzy drewniani a muzyka woła o pomstę....

nie polecam.

• Wolfgang121314
    ocena: 5

Gra aktorska rzeczywiście do bani, muzyka denna, efekty beznadziejne a bohaterowie zachowują się jakby mieli IQ 70. Ale jedna rzecz mi się podobała-ujęcia kamery, przynajmniej na początku były dobre.

• Bloodbane Bloodbane
    ocena: 9

Powaliło was ludzie? To genialny film, uważany za jeden z najlepszych jakie nakręcono - klimat jest niepowtarzalny, efekty specjalne mają swój nieodparty urok, ujecia i praca kamery znakomite, muzyka świetna. O co wam chodzi? Uważacie że jakieś tam Paranormal Activity czy denny Underworld jest lepszy, czy jak?

• szarobury1321 szarobury1321

dla Ciebie genialny, dla mnie nie, tak już jest przecież :)
      nie porównywałbym go do wymienionych filmów, bo to jednak co innego, inna historia, pomysł, czas wykonania itp. ale rzeczywiście obydwa te dzieła cenię bardziej od omawianego.

• Zuy_pan_muzgodestroktor Zuy_pan_muzgodestroktor

Paranormal Activity lepsze od Martwego zła? Może jeszcze Blair Wich Project? Naprawdę ludzie dzisiaj mają zgwałcony gust, poczucie humoru i estetyki.

• ziger ziger
    ocena: 1

No tak....ogladalem ten film jako dzieciak i zapamietalem go jakos naprąwde mocny i dobry film. Ostatnio mialem okazje znowu go obejrzec i nie dalem rady wysiedziec....masakra jakas.....moze i jest to klasyka ale jednak zdecydowanie nie dla mnie. Nuda i beznadzieja...nic wiecej

Ludzie to czasem są naprawdę niekumaci, czy zauważenie że to jest pastisz, celowa hiperbola i komedia jest aż tak trudne? Czy trzeba to jebnać wielkimi literami na środku ekranu przed filmem?

• szarobury1321 szarobury1321

czego nie rozumiesz w mojej wypowiedzi? przeczytaj jeszcze raz i się z przemyśleniami godnymi przedszkolaka nie wychylaj.

czego nie rozumiesz w filmie? Obejrzyj jeszcze raz i się z przemyśleniami godnymi żłobka nie wychylaj.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: