lordofthedead lordofthedead
ocena: 9

Jeden z najlepszych horrorów na wesoło jakie wżyciu widziałem. Flaki, krew,zombie,szczuro-małpa,nekrosex,dziecko zombie,mamuśka psychopata-monstrum,masakra kosiarką do trawy czego chciec więcej!

• vince25xx vince25xx
    ocena: 10

poezja, cud-miód

• LoveKiller LoveKiller
    ocena: 3

ogólnie fabuła dobra, ale ja odpadłam już po pierwszej scenie obiadowej. Mało się nie porzygałam.

• Seth126 Seth126
    ocena: 8

Zapomniałeś o Gigantycznej Zombie-mamuśce i powrocie do łona :D
    Tia można się pożygać
    Genialne kino

Czyste Gore i chcę takich więcej
    a nie jakieś słodkie "Zmierzchy" - zasnąc można

Peace

• Blue_Fairy Blue_Fairy

dokładnie!! ja chcę więcej takich filmów! to najlepszy(w swym gatunku) film jaki do tej pory widziałam.

• GHX03 GHX03

To nie jest "Jeden z najlepszych horrorów na wesoło"... To JEST NAJLEPSZY horror na wesoło!

• zybex69 zybex69
    ocena: 9

Big boss mama rox! Ucho w zupie to mój ulubiony motyw. Niedobrze mi się zrobiło, ale ze śmiechu jeszcze bardziej nie mogłem :D :D :D
    8/10 /fav

• athras96 athras96
    ocena: 7

racja ten film wymiata

• ralphienator

Nie sądziłem, że w jakimś filmie może być więcej krwi niż w Kill Bill'u. Do czasu... Martwica mózgu wyprała mi mózg w taki sposób jaki lubię - flaki, nieoczekiwane zwroty akcji i niebanalne zgony. Podczas oglądania tak starego filmu przyszło mi na myśl: my mamy piły spalinowe, a jeszcze kilkadziesiąt lat temu do efektownego zabijania służyły kosiarki :D po prostu BOMBA

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: