powene

Mam odczucie po seansie niedosytu. Pokazanie świata tylko w szarych odcieniach nie jest
sprawiedliwie. Sprowadzenie 17 lat życia do kilku dramatów, jednego ślubu i nastu listów
nie może być wiarygodne. Kij ma zawsze dwa końce, życie nie jest tak beznadziejne jak to
głównych bohaterów. Oczywiście to moja subiektywna ocena, nie próbuję wpłynąć na opinie
innych itd. Macie prawo mieć odmienne zdanie. Co do samego pomysłu, narracji, dialogów
i fabuły NA PLUS. Oryginalna, niesztampowa i jedyna w swoim rodzaju bajka/film

• kredka kredka
    ocena: 7

Ich życie nie było tak beznadziejne jak ci się wydaję. Niezbyt dokładnie obejrzałeś/aś film. Obie postaci miały swoje wzloty i upadki, dokładnie tak jak w życiu.

• powene

Tylko ich wzloty można by w klatkach policzyć na jednej ręce. A tak szarość, szarość, szarość.....

• kredka kredka
        ocena: 7

A normalne codzienne życie to niby jakie masz? Wszystko super kolorowo?

• powene

Nie super, ale też nie jest znowu tak tragiczni

• Sralalala Sralalala

Według mnie ich życie było beznadziejne, ale oni tak właśnie widzieli jego większą część. Czasami szarość przysłania wszystko inne. Niektórzy radzą sobie z tym lepiej, inni niestety gorzej.
            Poza tym jak dla mnie ten film pokazuje, że - co by się nie działo - życie może być piękne, jeżeli tylko znajdziemy kogoś, z kim będziemy mogli je dzielić. To dość optymistyczne, tak myślę.

• kwloch96 kwloch96
    ocena: 10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• Mayonez Mayonez

Nie psuj ludziom FILMÓW !!!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: