bulaslayer bulaslayer
ocena: 10

Psychodela, muzyka, cos niezwykłego.
Komuś pożyczyłem ponad rok temu, nie odzyskałem... a praktycznie juz jest nie do sciagniecia z sieci p2p, a co tu dopiero mowic o oryginale... ale szukam szukam kiedys odnajde ;]

• oicyp oicyp

powodzenia
    a próbowałeś go obejrzeć w innych stanach skupienia swojej głowy ?
    :)

• bulaslayer bulaslayer
      ocena: 10

no odzyskałem, tzn. udało mi się pociągnąć z netu ;]
      A co do innych "stanów" to zależy o jakich stanach mówimy ;) _\|/_

• Xiao_Mei Xiao_Mei
        ocena: 8

Czy są tu jakies brutalne sceny smierci, morderstw, umierania na ekranie itp?..

• Xiao_Mei Xiao_Mei

Ok, już wiem co i jak :-)
          Od razu skojarzyło mi sie to z filmem "Nadprodukcja, terror konsumpcji", po seansie sprawdziłam i wiedze, ze tego samego twórcy faktycznie... Wiec jak komus podobalo się "Centrum.." to może spokojnie sięgnąc po tę pózniejszą produkcję.

• Xiao_Mei Xiao_Mei

Ahh, zapomniałam dodac, ze taniec, spiew, energia i wkurzenie Maurysów wywarły na mnie spore wrażenie, to jest TO!

• oicyp oicyp

jes man green power rocks

• www_filmstore_pl

Nie ma potrzeby ściągać z netu. Film jest do kupienia w jednym dobrym sklepie z filmami. ;)
        Wydanie szerokoekranowe z dżwiękiem 5.1.

• klepak84 klepak84
          ocena: 9

na dvd??? Ten nick to nazwa sklepu?
          jeśli nie to podaj linka jak możesz. Też mi zależy na kupnie tego filmu

• www_filmstore_pl

Co mianowicie miałbym Ci jeszcze podać ? ;)

• vegelukasz

Ten "film" to po prostu miazga....6 razy go oglądałem i za każdym razem odnajdowałem coś nowego.....bardzo dużą role odgrywa muzyka (ogromną). Gorąco polecam :)

• sylka1993 sylka1993

Obraz jest zupełnie inny niż te setki zwyczajnych filmów dokumentalnych.. Tu reżyser miał pomysł. Ale to jest film z tych, które albo się komuś spodobają albo ktoś stwierdzi, że to totalna beznadzieja. Nie ma nic pomiędzy. Dla mnie niezły, a gibony to niezwykle pocieszne zwierzątka ; )

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: