wojtogeforce_2

Kapitalna muzyka

• Marucins Marucins
    ocena: 7

tak muzyczka pierwsza klasa dla takiego filmu. W młodości bardzo podobała mi się w tym filmie.

• kasia_b_27 kasia_b_27
      ocena: 6

no tak,jak na tamte czasy spoko.ale teraz czasy się zmieniły i większość pewnie uważa że ten film ii muzyka to kicha,
      ja osobiście mam pewien sentyment do tego filmu i za każdym razem z przyjemnością go oglądam

• Marucins Marucins
        ocena: 7

wiesz, jest tak z większością filmów jak oglądamy je teraz a były to hity lat 80

• kasia_b_27 kasia_b_27
          ocena: 6

lata 80-te to było coś...ja uwielbiam filmy i seriale z tamtych lat.teraz nie ma porównania do tego co produkują

• sopot1311 sopot1311

Zgadzam się w 100% , lata 80, początki 90 to cos niezwykłego, wszystko się zaczynało i teraz nie da sie tego podrobic poprostu, pierwsze najlepsze, filmy kawałki itd...

• El_Magiko El_Magiko
              ocena: 4

co sie zaczynalo?
              mowisz lata 80-90 i o kawalkach to chyba chodzi ci o rap, tak? bo chyba nie ogolem o kawalki
              jesli mowisz o rapie to nie lacz go ani z tym filmem ani z takimi ludzmi jak vanilla ice

• El_Magiko El_Magiko
    ocena: 4

jak ktos uwaza ze vanilla ice to jest fajna muza to pewnie sie moze podobac
    nie podobal mi sie film
    i wieksza czesc muzyki tez nie

a do tego uwazam ze ten kto wymyslil polski tytul jest durniem ponad wszystkimi innymi durniami w tej branzy

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: