Kahane Kahane
ocena: 1

Ludzie, co wy widzicie w tym filmie. Tam nic nie trzyma się kupy, brak sensu. Dlaczego kiedy
bohaterka siedzi zrozpaczona w parku, nagle podchodzi do niej łysy dres, zagaduje itd a w następnej scenie widzimy, jak ona ubrana w sweter/szmaty idzie z nim po czerownym
dywanie - o co chodzi? Kim on jest? Skąd on się wziął, z nią? Czemu się nie przebrała? Nie
raczyli wytłumaczyć tego wątku.
Teksty, metafory i przenośnie, które były stosowane, np jak puszka coli na pustyni, lub
poziom hormonu głupoty - to się nie trzyma kupy! Drętwe aktorstwo Tila, teksty które wzięły
się z nikąd. Zero ładu i składu. Żenada!
Naprawdę żałuję, że obejrzałam tego gniota i nie wiem jakim cudem wytrzymałam do
końca.
1/10

• buszasz buszasz
    ocena: 8

No to chyba łatwo zinterpretować - ten 'dres' tak naprawdę był gwiazdą filmową, Anna się z nim związała, na jednej gali pokazała się z nim. Dlaczego się nie przebrała? Może dlatego, że to nie było w jej stylu.

Film nie jest rewelacyjny - ale za to bardzo śmieszny i niesamowicie przyjemny. I, według mnie, dobrze zagrany. :)

• Kahane Kahane
      ocena: 1

I tak też to zinterpretowałam :P Ale to nie ma sensu, nagle natknęła się na gwiazdę filmową, to jakiś bezsens.

• buszasz buszasz

Oj tam, oj tam :) widziałam w filmach prawdziwe idiotyzmy, przy których ten absurd wydaje się być niezauważalnym. Pozdrawiam ;)

• malamim
          ocena: 10

Pamietacie - na samym początku filmu był wywiad z chodzącą operacją plastyczną - zębaty i pupiasty aktorzyna, który popiera operacje plastyczne. To właśnie ten drech bez włosów. Jurgen Vogel grał tam sam siebie i udając produkt operacji plastycznych zakpił sobie z głodnych sensacji dziennikarzy z brukowca. W pewnym momencie szef Ludo pokazuje mu ten artykuł z uśmiechniętym łysym Vogelem.

• buszasz buszasz

aaa fakt :)

• DagnaMara DagnaMara

Zgadzam się. Może i jest trochę śmieszny, ale strasznie głupi.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: