double_w double_w
ocena: 9

dobre filmy są puszczane po północy, w dni powszednie, a telewizja w najlepszym czasie antenowym karmi nas tanimi filmami dla idiotów? TVP2, 31.01, 0.55 :/ Tak wyczytałam w programie, chciałabym się mylić co do godziny emisji :/

A film jest zajebisty :D Świetne dialogi i w ogóle Tobey :D Chociaż rola J. Danielsa też mi się podobała... No i Reese... No, ogólnie świetny film :)

• levko levko

...bo kino ambitne jest dla mniejszości czyli napewno nie dla idiotów. Nie oglądam tej bezwartościowej papki w dobrym czasie antenowym, bo nie dotrwałbym nawet do 22. Teraz oglądam sobie "Wystarczy być" a na deser zostawiłem sobie "Miasteczko...". To już drugie podejście do tego filmu i ostatnio przegrałem z Morfeuszem. Mam nadzieję, że dzisiaj wygram ;)

• tytus tytus

Ja wygrałem... :) Mam nadzieję, że Ci się udało...

• Bager Bager
        ocena: 8

Niestety pora puszczenia filmu karygodna! Wlasnie ogladam koncowke filmu :) Szkoda jednak, ze nie puscili go np. o 20 i moglbym teraz spac :)

• Integra_2 Integra_2

mi juz oczy odpadaly, ale dotrwalam do konca:)

• Acalia Acalia
            brak oceny

fakejszyn ja niestety przegrałam 25 minut przed końcem... Pora emisji prosi się aż o pomstę do nieba

• SvenDarko SvenDarko
    ocena: 1

Nie wiem czemu było tak późno, ale czasami trzeba by jakoś interweniować żeby panowie (i panie) w TV pomyśleli trochę o zegarku.

A film bardzo mi się podobał :). Ja bym na miejscu chłopaka, został tam :).

• Sidewinder Sidewinder

Ja tam i tak choruje na bezsenność to zawsze wszystko obejrze ;) A to superkino w tvn to już sie takie nudne zrobiło. Mogli puszczać różne filmy a nie tylko akcja, Fantasty i strzelaniny ;( najlepsze filmy zawsze są puszczane w kosmicznych godzinach ;(

• Marek Marek

Ja wytrwalem, swietny film.
    Jak ktos wpadnie na pomysl jak by "zbesztac" telewizje, zeby to wywarlo jakis skutek, to niech da znac.
    Np. kombatantow sie boja, bo skreslili z ramowki 4Pancernych...

• Jojo_10
    ocena: 10

mam filmik w swojej zbiórce :))))))))))))))
    PYTANIE.
    Czemu dobre filmy puszczają o 12 czy później?
    ODPOWIEDŹ.
    Żebyśmy kupili płatną tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mariksha Mariksha

taa... ja też oglądałam ten film już dawno, ale też o chamskiej porze, bo conajmniej do 3 w nocy. Następnego dnia byłam ślepa.

• kulka kulka
    ocena: 7

Durnie z telewizji puszczają "Aniołki Charliego" albo jakieś gówna ze Stevenem Seagal'em, bo większość ogląda takie chłamy, a w tym kraju większość się liczy. Dlatego my musimy na dobre filmy czekać całą noc.
    Najbardziej mnie bawi pomysł z programem "Kocham kino". Wszystko ładnie, pięknie. Ciekawe filmy, interesująca rozmowa na temat, ale godzina emisji też skandaliczna!

• Maggie_oO Maggie_oO

tak jak osoba wyzej nie lubie Stevena Seagal'a i wkurzaja mnie te filmy z nim a tym bardziej ze ostatnio one leca caly czas w TV
    na TVN np. mogli by puszczac normalne filmy a nie o 11 co niedziela leca filmy z Olsenkami.... albo o 13 tez by mogly leciec fajne filmy a nie po raz 1000 akademia policyjna albo inny szlam ;/

• YouStee YouStee
    ocena: 7

No właśnie - dobre pytanie...
    Nie mówię, żeby tam zaraz o 20, ale 21, 22 -> przez wakacje mogą być.
    A nie, że walczę z wykałaczkami podtrzymującymi mi powieki, bo chcę zobaczyć koniec.
    A oni mi jeszcze wlepiają reklamę, a gdy myślę, że już koniec - to oni mi walą II pasmo reklam - masakra...
    A o 21 proponują 'superkino' czyli Steven Segal po raz kolejny walczy z niesprawiedliwością tego świata [bo znowu ktoś mu zalazł za skórę a ten biedak szuka sprawiedliwości ;////]

• Famke Famke
    brak oceny

Też tego nie rozumiem. :( I zgadzam sie z YouStee , pewnie myślą, że ambitnych filmów to nikt nie ogląda i puszczaja kolejne strzelanki z tą samą fabułą bo chcą zarobić. ^^ A dziś znówu film ledwo przed pierwszą w nocy, a ja już zasypiam xD cóż ide się napić kawy pozdrawiam!:)

• penthesileia penthesileia

Dziś "Miasteczko Pleasantville" skończyło się o 3h30 nad ranem (TVN7).
    Cóż, wychodzi na to, że bezsenność ma swoje zalety, bo oglądałam ten film już chyba czwarty raz, zwykle w takiej mniej więcej porze.
    A TVP jest niereformowalna - na TVP Kultura najlepsze filmy też idą głęboką nocą.

• Goku Goku

penthesileia - Wczoraj Pleasantville było puszczane dwa razy - wcześniej o 21.00 ;)

• M4K

Bo ci co robią ramówkę, to pewnie sobie w pracy oglądają w spokoju albo kończą zmianę i oglądają w domu!

• silverlp1 silverlp1

A dziś (01.10. w sobotę) film ten puścili o 10 rano ( na AleKino!) :) dobrze, że sprzątałam przy włączonym tv :D

• Achelon Achelon

A już jutro o piętnastej! ;)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: